USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Zonguldak’ta Denetimlerde Arananlar Yakalandı, İş Yerlerine Ceza Kesildi

Zonguldak’ta Emniyet ve Jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde, aranan şahıslar yakalandı, yasa dışı faaliyetlere karışan iş yerlerine cezalar kesildi. Ekipler, huzur ve güven ortamını sağlamak için il genelinde kontrollerine devam ediyor.

Zonguldak’ta Denetimlerde Arananlar Yakalandı, İş Yerlerine Ceza Kesildi
06 Ekim 2024 | 17:15
Son Güncelleme:

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, il genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği asayiş uygulamasında 45 iş yeri denetlenirken, 381 kişinin sorgulaması yapıldı. Kadına yönelik basit yaralama suçundan aranan bir şahıs ve yoklama kaçağı olarak aranan bir kişi yakalandı. Ayrıca, iki iş yerine yasaklı alanda sigara tüketimine izin vermek ve izinsiz alkol sunumu yapmak nedeniyle tutanak tutuldu.

Jandarmanın sorumluluk alanındaki denetimlerde ise 59 alkollü içki sunumu yapan iş yeri kontrol edildi. Beş iş yerine tütün mamulleri tüketimine izin vermek ve kimlik bildirme kanununa aykırı hareket etmek gibi çeşitli nedenlerle idari işlem yapıldı. Toplamda 1.631 kişinin sorgulandığı denetimlerde, iki aranan şahıs gözaltına alındı ve trafikten men edilen iki araç yediemin otoparkına çekildi.