USD 34,07
EUR 38,07
ALTIN 2.833,12
BIST100 9.976

Yüzüne Kezzap Attı: "Hastane Masraflarını Karşılayacağım"

Çanakkale'de Buket Arıyel'in yüzüne kezzap atan Ramazan Akarsu, mahkemede videoyu sarhoşken paylaştığını belirterek, mağdurun hastane masraflarını karşılayacağını söyledi.

Yüzüne Kezzap Attı:
19 Eylül 2024 | 19:13
Son Güncelleme:

Çanakkale'de 26 Aralık 2023 tarihinde yaşanan olayda, masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in yüzüne kezzap atan Ramazan Akarsu'nun üçüncü duruşması bugün görüldü. Olay, İsmetpaşa Mahallesi'ndeki masaj salonunda meydana gelmiş, Arıyel'in yüzüne kezzap atılması sonucu yaralanmıştı. Akarsu, duruşmada yaptığı savunmada, 3 Aralık 2023'te Instagram'da 'Sevdiğinin yüzüne kezzap attı' başlıklı bir video paylaştığını kabul ederek, bu eylemi sarhoşken gerçekleştirdiğini söyledi. Akarsu, videoyu paylaşmasında özel bir neden bulunmadığını belirtti.

Olayın ardından Buket Arıyel hastaneye kaldırılmış ve Ramazan Akarsu Ezine ilçesinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Akarsu, mahkemede yaptığı açıklamada, Arıyel’in ihtiyaç duyduğu masrafları karşıladığını ve suçunun bedelini ödemek için mağdurun hastane masraflarını karşılayacağını ifade etti.

Ramazan Akarsu, hakkında 'Canavarca hisle kasten silahla yaralama' ve 'Basit yaralama' suçlarından dava açılmıştı. Duruşma sonrası, Akarsu'nun tutukluluk hali devam ederken, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşma 10 Ekim'e ertelendi.