USD 34,02
EUR 38,04
ALTIN 2.831,83
BIST100 9.976
Yusuf Alemdar’dan Bekirpaşa’da tarıma destek sözü - Sayfa 3

Dua ve desteklerinizi bekliyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Barik, “Hem Sakarya’mız hem de ilçemiz olarak önemli bir seçime giriyoruz. Bu noktada sizlerin destekleri bizim için çok kıymetli. Bekirpaşa bu akşam yine coşkusuyla heyecanımıza ortak oldu. Hepinize teşekkür ediyor, 31 Mart’ta sizlerin duasını ve desteklerini istiyoruz” diye konuştu.

Yusuf Alemdar’dan Bekirpaşa’da tarıma destek sözü - Sayfa 4

MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer ise, “Bizim çizgimiz belli. Sayın liderlerimiz Cumhur İttifakı’nın, bu kutlu davanın geleceğe taşınması noktasında güçlü bir irade ortaya koydular. Bizlerde bu davaya sahip çıkarak saha çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak hem Yusuf başkanımıza hem de Rahmi başkanımıza desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Yusuf Alemdar’dan Bekirpaşa’da tarıma destek sözü - Sayfa 5

Bu coşku sandıklarda iradesini gösterecektir

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Bu akşam Bekirpaşa’da coşku var. İnşallah bu coşku Cumhur İttifakı’nın güçlü iradesini 31 Mart’ta sandıklarda gösterecektir. Yusuf başkanımız Erenler’i çok iyi bilen ve burada yaşamış olan bir aday ve kendisi çok kıymetli bir şahsiyet. Teşkilatlar olarak Erenler ilçemizde en yüksek oyu alacağız. Buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Yusuf Alemdar’dan Bekirpaşa’da tarıma destek sözü - Sayfa 6

Bu topraklarda birlikte büyüdük

Program konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Bekirpaşa’nın bu coşkusuna ve heyecanına teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren her aşamada bizlerle birlikte oldunuz. Siyasetin bir günlük olmadığını, bunun bir kardeşlik davası olduğunu bana Bekirpaşa öğretti. Hepinizden Allah razı olsun. İnsan evinde olunca mutlu olur. Bende bu akşam hem duygulu hem de mutluyum” diye konuştu.