USD 34,13
EUR 36,98
ALTIN 3.031,48
BIST100 8.851
Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler! 6 aylık bebeği kuvözde ilaçla sersemlettiler ve... - Sayfa 6

YENİDOĞAN ÇETESİNİN KAN DONDURAN DİYALOGLARI...
SGK ÖDEMEZ DİYE BEBEĞİN PROTEİN SEVİYESİNİ DÜŞÜK GÖSTERDİLER

Yenidoğan çetesinin iddianameye yansıyan tape kayıtları kan dondurmaya devam ediyor. Korkunç kayıtlarda örgüt lideri Fırat Sarı'nın, Özel Beylikdüzü Birinci Hastanesi'nde büro işçisi olarak SGK kaydı bulunan Gözde Kul Yadigar ile yaptığı bir konuşmada hastanede tedavi görmekte olan bir bebeğin albümin (protein) seviyesinin 2.9 civarlarında çıktığını öğrenmesi üzerine SGK'nın ödeme yapması için seviyenin 2.5 altı olması gerektiğini ve bu durumu laboratuvarda değerleri düşük göstererek halletmesi gerektiğini söyledi.

Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler! 6 aylık bebeği kuvözde ilaçla sersemlettiler ve... - Sayfa 7

Türkiye'nin konuştuğu sağlık çetesi soruşturması tamamlandı. Hazırlanan iddianamede yer alan korkunç detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. İddianamede yer alan tapeler usülsüzlükleri gün yüzüne çıkarıyor. 

Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler! 6 aylık bebeği kuvözde ilaçla sersemlettiler ve... - Sayfa 8

Tapelerde örgüt yöneticisi Fırat Sarı ile Özel Beylikdüzü Birinci Hastanesinde büro işçisi olarak SGK kaydı bulunan Gözde Kul Yadigar isimli şahıs arasında geçen konuşmalarda hastanede tedavi görmekte olan bir hastanın albümin seviyesinin 2.9 civarlarında çıktığı ancak yine de hastaya human albümin kullanıldığını, bunun SGK tarafından karşılanıp karşılanılmadığı hakkında konuştukları yer aldı.

Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler! 6 aylık bebeği kuvözde ilaçla sersemlettiler ve... - Sayfa 9

Fırat Sarı, SGK'nın bunu karşılaması için albümin seviyesinin 2.5 seviyesinin altında olması gerektiğini söyledi. Bu nedenle Gözde Kul Yadigar'dan laboratuvara giderek seviyenin düşük gösterilmesini istedi. Gözde Kul Yadigar da bunu kabul etti.