USD 34,17
EUR 37,15
ALTIN 2.937,24
BIST100 8.956

Victor Osimhen: "Galatasaray'a Gelmek Benim İçin Bir Ayrıcalık"

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Galatasaray'a transfer olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, ailesiyle İstanbul'da çok mutlu olduğunu ifade etti. Süper Lig'deki hedefleri ve sakatlık durumu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Victor Osimhen:
16 Ekim 2024 | 22:43
Son Güncelleme:

Galatasaray'ın Nijeryalı futbolcusu Victor Osimhen, Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak Antalyaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi konuşan Osimhen, Galatasaray'a gelmenin kendisi için büyük bir ayrıcalık olduğunu vurguladı.

Osimhen, "Galatasaray taraftarları beni büyük bir coşkuyla karşıladı. Drogba'nın burada oynaması ve Galatasaray'ın büyüklüğünü görmek beni etkiledi. Ailemle birlikte İstanbul'da çok mutluyuz, burada büyük başarılara imza atmak istiyorum," dedi.

Süper Lig'deki gol krallığı yarışı hakkında ise Osimhen, "Gol krallığı benim için ikinci planda. Takımın başarısı her zaman önceliğimdir. Gollerimle takıma yardımcı olmak istiyorum ama en önemlisi takımın kazanması," ifadelerini kullandı.

Sakatlık durumu hakkında da bilgi veren Osimhen, Kasımpaşa maçında önlem amaçlı oyundan çıktığını, hafta sonundaki Antalyaspor maçında hocasının kararına göre sahada olacağını belirtti.