USD 34,17
EUR 37,19
ALTIN 2.937,43
BIST100 8.956

Vali Zorluoğlu'ndan Narin Güran Cinayeti Açıklaması: "Adli Süreç Sağlıklı Bir Şekilde Tamamlanmalı"

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturmada 12 kişi tutuklanırken, Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu cinayetin bütün yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların titizlikle sürdüğünü açıkladı.

11 Ekim 2024 | 13:48
Son Güncelleme:
Vali Zorluoğlu'ndan Narin Güran Cinayeti Açıklaması: "Adli Süreç Sağlıklı Bir Şekilde Tamamlanmalı" - Sayfa 1

Cinayetin Ardındaki Tüm Gerçekler Aydınlatılmaya Çalışılıyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 19 gün sonra Eğertumaz Deresi’nde çuval içinde bulunmuştu. 

Vali Zorluoğlu'ndan Narin Güran Cinayeti Açıklaması: "Adli Süreç Sağlıklı Bir Şekilde Tamamlanmalı" - Sayfa 2

Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturmada, aralarında küçük kızın annesi, ağabeyi ve amcalarının da bulunduğu 12 kişi tutuklandı. 

Vali Zorluoğlu'ndan Narin Güran Cinayeti Açıklaması: "Adli Süreç Sağlıklı Bir Şekilde Tamamlanmalı" - Sayfa 3

Türkiye’yi yasa boğan bu cinayet hakkında Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, yeni bir açıklamada bulundu. Vali Zorluoğlu, cinayetin tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Vali Zorluoğlu'ndan Narin Güran Cinayeti Açıklaması: "Adli Süreç Sağlıklı Bir Şekilde Tamamlanmalı" - Sayfa 4

"Adli Süreç Devam Ediyor"

Adli sürece tüm vatandaşların saygı göstermesi gerektiğini belirten Vali Zorluoğlu, “Cumhuriyet Başsavcılığımızın koordinasyonunda bir başsavcı vekili ve dört savcımız, yoğun bir gayretle çalışıyor. İl jandarmamız ve emniyet güçlerimiz de bu sürece destek veriyor. Cinayetin bütün yönleriyle açığa çıkartılması için gayretle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.