USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Vali Karadeniz'den Aşure İkramı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğinde, Vali Yaşar Karadeniz, vatandaşlara aşure ikram etti.

Vali Karadeniz'den Aşure İkramı
26 Temmuz 2024 | 19:21
Son Güncelleme:

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen aşure etkinliğinde, Vali Yaşar Karadeniz, vatandaşlara aşure ikram etti. Muharrem ayı vesilesiyle Arabacıalanı Merkez Şehitler Camii önünde düzenlenen etkinlik, Cuma namazı sonrasında gerçekleştirildi.

Etkinliğe Yoğun Katılım

Etkinliğe, Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Dernek Başkanı Mustafa Çolak, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Karadeniz, etkinlik sırasında vatandaşlara aşure dağıtarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

Vali Karadeniz, aşure ikramı yaparken vatandaşlarla sohbet etti ve etkinliğin anlam ve önemine vurgu yaptı. Aşure etkinliği, katılımcılar arasında dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştirdi. Bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini belirten Vali Karadeniz, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.