USD 34,25
EUR 36,99
ALTIN 3.027,87
BIST100 8.839
Türkiye'nin tek 2'nci el otomobil fuarı 30 Eylül'de Sakarya'da - Sayfa 2

FUARDA 10 DEPO YAKIT HEDİYE!
Yakıt fiyatlarında ciddi artışların yaşandığı bu dönemde fuar organizasyonu 10 depo yakıt hediye ediyor. Fuara gezmeye gelenler arasından çekilişle seçilecek 10 talihli kişiye, her bir kişiye 1 depo olacak şekilde, 10 depo yakıt hediye edilecek. 

Türkiye'nin tek 2'nci el otomobil fuarı 30 Eylül'de Sakarya'da - Sayfa 3

2.El Otomobil Piyasasının Kalbi Burada Atıyor!
Otomotiv sektöründe gözlerin 2. el araç piyasasında olduğu bu günlerde otomobillerle ilgilenen herkes bu fuara davetli. Fuar; otomobil almak isteyenler için bir çok alternetif otomobili tek bir noktada görme imkanı, otomobilini satmak isteyen bireysel satıcılar ve galeriler için de birçok müşteriyi aynı anda bir arada bulabilme fırsat sunuyor. Ayrıca fuarda, araç almak isteyenler ve araç satmak isteyenler için alışverişlerini kolaylaştıracak avantajlı kredi imkanları sunuluyor. 

Türkiye'nin tek 2'nci el otomobil fuarı 30 Eylül'de Sakarya'da - Sayfa 4

Şahıslar Kendi Araçlarını Burada Satabiliyor!
Fuarda bireysel satıcılar, araçlarını daha fazla kişiyle buluşturabileceği ve potansiyel müşterilerine birebir olarak tanıtabileceği ücretsiz yerler veriliyor. Fuar organizasyonu tarafından sağlanan avantajlı kredi imkanları, ücretsiz ekspertiz, araç temizliği ve hediyeler, araç satanlar ve alanlar için büyük bir avantaj sağlıyor. Bu avantajlardan yararlanmak için bireysel satıcıların yapmaları gereken, 29 Eylüle kadar 0533 155 55  50 nolu telefonu arayarak yerlerini ücretsiz olarak rezerve ettirmeleri.

Türkiye'nin tek 2'nci el otomobil fuarı 30 Eylül'de Sakarya'da - Sayfa 5

Galerilere Özel Avantajlar

Fuara davetli galericilere özel avantajlar var:
Ücretsiz sergileme alanları,
Ücretsiz araç temizliği,
Komisyonsuz kredi imkanı,
Satılan araçlara ücretsiz ekspertiz avantajlarının yanı sıra, otomobil almak isteyen yüzlerce katılımcıyı bir arada bulma imkanı sunuluyor.