USD 34,05
EUR 37,98
ALTIN 2.804,32
BIST100 9.774

Türkiye'de Canice Katledilen Kadınlardan Bazıları

Türkiye'de maalesef ki korkunç cinayetlere kurban gitmiş on binlerce kadından sadece 8 tanesini bu korkunç cinayetleri unutturmamak adına sizler için derledik.

04 Eylül 2024 | 14:16
Son Güncelleme:
Türkiye'de Canice Katledilen Kadınlardan Bazıları - Sayfa 1

Özgecan Aslan

Özgecan Aslan, 11 Şubat 2015 günü Suphi Altındöken'in tecavüz girişimine direndiği için bir minibüste önce defalarca bıçaklandı, ardından demir çubukla dövüldü, elleri kesildi ve yakıldı.

Türkiye'de Canice Katledilen Kadınlardan Bazıları - Sayfa 2

Pınar Gültekin

Pınar Gültekin, kendisiyle ilişkiye girmek isteyen bir erkek tarafından işkence edilerek öldürüldü ve daha sonra yakılarak çimento dolu bir varile konuldu.

Türkiye'de Canice Katledilen Kadınlardan Bazıları - Sayfa 3

Aleyna Çakır

İntihar ettiği iddia edilen Aleyna Çakır, bir erkek tarafından çekilen videoda baygın şekilde görüldü; şüpheli hakkında daha önce uzaklaştırma kararı alındığı ortaya çıktı.

Ümitcan Uygun polisteki ifadesinde, Çakır'ın kendisine 'Benim yanımda annem yok, babam yok, eve geldiğinde beni bu halde bulamayacaksın' şeklinde mesaj attığını, intihar edeceğini düşünmediğini, sabah evine gittiğinde asılı halde gördüğünü söyledi.

Türkiye'de Canice Katledilen Kadınlardan Bazıları - Sayfa 4

Ceren Özdemir

Ceren Özdemir, geçtiğimiz yıl Ordu'daki evinin önünde bir erkek tarafından saldırıya uğradı; ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Katil zanlısı Özgür Arduç ilk ifadesinde canavarca hislerini anlattı: 'Yakalanmasaydım onu da öldürecektim. Ceren Özdemir’in ölmesi nedeniyle pişman değilim, üzülemiyorum, elimde olmadan öldürüyorum ve mutlu oluyorum. Ben İstanbul’dayken sevdiğim kedilerin başını taşla eziyordum, hatta bir tanesinin kalbini çıkarmıştım.'