USD 34,24
EUR 37,03
ALTIN 2.995,83
BIST100 8.654

The Rings of Power: Elrond'un 3. Sezonda Karşılaşacağı Zorluklar Neler?

The Rings of Power dizisinin 2. sezonu yeni sona ermiş olsa da, başrol oyuncuları Elrond karakterinin gelecekteki yolculuğunu şimdiden tartışıyor.

04 Ekim 2024 | 14:45
Son Güncelleme:
The Rings of Power: Elrond'un 3. Sezonda Karşılaşacağı Zorluklar Neler? - Sayfa 1

The Rings of Power'ın 2. sezon finali, Elrond ve Gil-galad'ın halklarını güvenli bir bölgeye ulaştırmalarını ve hastalanan Galadriel'e bakmalarını konu aldı. Elrond'u canlandıran Robert Aramayo, karakterinin Eregion'daki savaşın sonuçlarıyla uzun süre başa çıkmaya çalışacağını ve finale damga vuran Celebrimbor'un ölümünün Elrond'u derinden etkileyeceğini düşünüyor.

The Rings of Power: Elrond'un 3. Sezonda Karşılaşacağı Zorluklar Neler? - Sayfa 2

Aramayo, Screen Rant ile yaptığı röportajda Elrond'un kendisini başarısız hissettiğini ve bu başarısızlığın ileride ona Celebrimbor'a saygı göstermesi için bir motivasyon olabileceğini belirtti.

The Rings of Power: Elrond'un 3. Sezonda Karşılaşacağı Zorluklar Neler? - Sayfa 3

Elrond'un Başarısızlıkla Yüzleşmesi

Aramayo, sezon finalindeki olaylara değinerek, "Elrond başarısız oldu ve bu başarısızlık, sadece Celebrimbor'u değil, aynı zamanda Orta Dünya'yı da etkilediğini düşünüyor," dedi. Elrond'un karakter gelişimiyle ilgili olarak Aramayo, Elrond'un içgüdüsel olarak bir şeylerin yanlış gittiğini hissettiğini, özellikle de Galadriel'in yüzüklere bakışının onu rahatsız ettiğini söyledi.

The Rings of Power: Elrond'un 3. Sezonda Karşılaşacağı Zorluklar Neler? - Sayfa 4

"Eğer Durin yanımda olsaydı, kazanırdık," diyen Aramayo, karakterin planlarının başarısız olmasının kendisi için yıkıcı olduğunu belirtti.