USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

Tavşanlı'da Öğrenci Servisi Trenle Çarpıştı: Can Kaybı Yok

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir öğrenci servisi, hemzemin geçitte yolcu treninin arka vagonuna çarptı. Kazada can kaybı ve yaralanma olmadı.

21 Ekim 2024 | 19:09
Son Güncelleme:
Tavşanlı'da Öğrenci Servisi Trenle Çarpıştı: Can Kaybı Yok - Sayfa 1

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Emirler köyünde meydana gelen kazada, öğrenci servisi, bariyersiz bir hemzemin geçitte yolcu treninin arka vagonuna çarptı. Olay, saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Tepecik beldesindeki ilk ve ortaokul öğrencilerini Kışlademir köyündeki evlerine götüren Süleyman A. yönetimindeki servis minibüsü, İzmir'den Eskişehir istikametine giden Ege Ekspresi'nin arka son vagonuna yandan çarptı.

Tavşanlı'da Öğrenci Servisi Trenle Çarpıştı: Can Kaybı Yok - Sayfa 2

Şans eseri, kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Minibüs şoförü Süleyman A., hafif sıyrıklarla kazayı atlattı. Araç içinde bulunan biri engelli olmak üzere toplam 8 öğrenci de yara almadan kurtuldu. Olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri, öğrencilerin sağlık durumunu kontrol etti.

Tavşanlı'da Öğrenci Servisi Trenle Çarpıştı: Can Kaybı Yok - Sayfa 3

Minibüs şoförü Süleyman A., "Hemzemin geçite yaklaştığımda trenin geldiğini görüp hemen frene bastım ancak araç kayıp trenin son vagonuna çarptı. Çok şükür çocuklara bir şey olmadı," ifadelerini kullandı.

Tavşanlı'da Öğrenci Servisi Trenle Çarpıştı: Can Kaybı Yok - Sayfa 4

Kazanın ardından jandarma ekipleri gerekli incelemeleri tamamlayarak, Ege Ekspresi yoluna devam etti.