USD 34,16
EUR 38,17
ALTIN 2.920,22
BIST100 9.777
Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 2

Geniş ve ferah kaldırım alanları, kaliteli ulaşım güzergahına kavuşan Osmanlı mirası Taraklı’nın yerli halkı ve tarihi evleri ve yöresel değerleriyle dikkat çeken bölgeye gezi için gelen turistler, yapılan çalışmadan çok memnun oldu.

Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 3

İlçe merkezine artık rahat, konforlu ve güvenli şekilde seyahat edebildiklerini söyleyen vatandaşlar, ulaşım hattının yepyeni bir yüze kavuşturulması sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 4

Taraklı’da uzun yıllardır esnaflık yapan Cemal Doğan, “1960 yılından beri doğma büyüme Taraklı’da ikamet ediyorum, uzun yıllardır Ankara Caddesi’nde esnaflık yapıyorum. Yağmurlu havalarda yolun kenarlarındaki su birikintisi termallere gelen misafirlerimize zorluk çıkartıyordu. Asfalt çalışması ile artık bunun önüne geçildi. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 5

Her yıl Taraklı’ya tatile gelen Emine Sandıkçı ise, “Öncelikle Taraklı’yı çok seviyorum. Buranın tarihi dokusu ambiyansı çok başka. Geçen seneki ziyaretimden yana Taraklı’da çok şey değişmiş. Çok güzel şirin bir ilçe. Yapılan asfalt ve yol düzenleme çalışmasıyla Taraklı artık çok farklı ve dikkatimizi çekti. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.