USD 34,16
EUR 38,17
ALTIN 2.920,22
BIST100 9.777

Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin, Taraklı’nın en önemli güzergahlarından Ankara Caddesi’nde gerçekleştirdiği yenileme çalışmaları, bölge halkı ve turistler tarafından büyük beğeni topladı. Yenilenen yollar sayesinde ulaşım daha konforlu ve güvenli hale gelirken, esnaflar ve misafirler çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi.

29 Eylül 2024 | 11:34
Son Güncelleme:
Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 1

Taraklı’nın Yeni Yüzü Beğeni Topladı

Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt atağı kapsamında, Ankara Caddesi’nde 1850 metrelik ulaşım hattı yenilendi. 4 bin ton asfalt dökülen cadde, rahat ve güvenli bir ulaşım sunarak hem yerli halkın hem de turistlerin hizmetine sunuldu.

Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 2

Geniş ve ferah kaldırım alanları, kaliteli ulaşım güzergahına kavuşan Osmanlı mirası Taraklı’nın yerli halkı ve tarihi evleri ve yöresel değerleriyle dikkat çeken bölgeye gezi için gelen turistler, yapılan çalışmadan çok memnun oldu.

Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 3

İlçe merkezine artık rahat, konforlu ve güvenli şekilde seyahat edebildiklerini söyleyen vatandaşlar, ulaşım hattının yepyeni bir yüze kavuşturulması sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Taraklı’da Yenilenen Yollar Vatandaşlardan Tam Not Aldı - Sayfa 4

Taraklı’da uzun yıllardır esnaflık yapan Cemal Doğan, “1960 yılından beri doğma büyüme Taraklı’da ikamet ediyorum, uzun yıllardır Ankara Caddesi’nde esnaflık yapıyorum. Yağmurlu havalarda yolun kenarlarındaki su birikintisi termallere gelen misafirlerimize zorluk çıkartıyordu. Asfalt çalışması ile artık bunun önüne geçildi. Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.