USD 34,28
EUR 37,00
ALTIN 2.992,47
BIST100 8.715
SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 4

Lisansüstü ve lisans düzeyi

Yapılan ilk ders etkinlikleri kapsamında Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde ilk ders, TUSAŞ Motor Sanayii Anonim Şirketi (TEI-TUSAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Öztürk ve Doğu Marmara Makine İmalatçıları İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Şentürk’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 5

Sağlık Bilimleri Fakültesi; Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk ve Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şeyda Tok’un dersleriyle yeni döneme başladı. Spor Bilimleri Fakültesi’ndeki ilk ders etkinliğinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz; bakanlığın çalışmalarını, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin değerlendirebileceği fırsat ve imkânları tanıttı ve olimpiyat oyunlarını değerlendirdi. ASELSAN Akademi Direktörü Prof. Dr. Abdurrahman Akyol, Teknoloji Fakültesi’nin ilk ders etkinliğinde ‘Savunma Sanayinde Yenilikçi Yaklaşımlar: ASELSAN’ başlıklı bir sunum yaptı.

SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 6

Turizm Fakültesi’nin dört bölümü dört ayrı ilk ders etkinliği düzenledi. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün etkinliğinde Elite World Grand Sapanca Yiyecek ve İçecek Müdürü İbrahim Günseven, ‘Yiyecek ve İçecek Sektöründe Kariyer Olanakları’ başlığı ile öğrencilerle bir araya geldi. Rekreasyon Yönetimi Bölümü’nün etkinliğinde Alfa Dünya Turizm Derneği Başkanı Çiğdem Şener, ‘Yeni Turizm ve Rekreasyon Trendleri; Gizemli Dünya’dan İçsel Dünya’ya Yolculuk’ başlığını anlattı. Turizm İşletmeciliği Bölümü, ‘Turizm Mesleği ve Turizmde Kariyer’ başlığı ile Doubletree by Hilton İstanbul Topkapı Oteli Genel Müdürü Nihat Uslu’yu ağırladı. Turizm Rehberliği Bölümü’nde ise ‘Rehberlik Mesleği ve Turizmde Kariyer’ başlığını Tur Lideri Barış Yumrukçu ele aldı.

SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 7

Arifiye Kaymakamı Ahmet Can Pınar, Ziraat Fakültesi’nin ilk ders etkinliğine misafir olarak Arifiye’nin sosyal ve kültürel gelişimine dikkat çekti ve tarım, eğitim ve sanayi alanlarında öğrencilerin geleceği açısından sahip olduğu potansiyele dikkat çekti.