USD 34,24
EUR 37,07
ALTIN 3.013,90
BIST100 8.855
SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 11

Denizcilik Meslek Yüksekokulu’ndaki ilk ders etkinliği; NEGMAR Denizcilik Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç tarafından ‘Denizcilik Sektöründe Girişimcilik İmkânları’ başlığıyla, Kocaali ilçe protokolünün katılımıyla yapıldı. Ferizli Meslek Yüksekokulu’nda ‘Bağımlılıkla Mücadele Stratejileri ve Güvenli İnternet Kullanımı’ başlığıyla geniş katılımlı bir ilk ders etkinliği yapıldı. 

SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 12

Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli Belediyesi Başkan Vekili Ersin Aydın, öğrencilere eğitim süreçlerini iyi değerlendirmelerine yönelik tavsiyelerde bulundu. 

SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 13

Yeşilay Danışmanlık Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Beyza Bak, Psikolog Betül Kerter ve Sosyal Çalışmacı Harun Sürmeli bağımlılık konusunu ele aldı. Geyve Meslek Yüksekokulu, ilk ders etkinliğinde Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız’ı ağırladı. 

SUBÜ'de yeni akademik yıl ilk ders etkinlikleriyle başladı - Sayfa 14

Alifuatpaşa Eyüpoğlu Yerleşkesi Konferans Salonu’ndaki etkinlik ‘Tarih ve Kültür Kenti Geyve’ başlığıyla düzenlendi. Öğrencilere etkinliğin ardından çorba ikramında bulunuldu. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Genel Sekreteri Şevket Kırıcı, sanayide dönüşüm ve teknik personelin önemini; ST Elektrik Otomasyon Yöneticisi Semih Turna ise sektörün ihtiyaçları ve bu ihtiyaçlarını karşılanmasını anlattıkları dönemin ilk derslerinde Hendek Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya geldi.