USD 34,21
EUR 37,32
ALTIN 2.941,94
BIST100 8.829

SUBÜ' de yeni öğrencilere oryantasyon programı düzenlendi

SUBÜ’ye yeni başlayan öğrencilere yönelik ilk ders etkinliklerinin yanı sıra oryantasyon programları da düzenlendi. Sağlık Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO ve Hendek MYO’da üniversitenin sunduğu imkânlar, derslerin işlenişi ve birimlere ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

16 Ekim 2024 | 13:11
Son Güncelleme:
SUBÜ' de yeni öğrencilere oryantasyon programı düzenlendi - Sayfa 1

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Akyazı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Hendek Meslek Yüksekokulu’nda 2024-2025 Akademik Yılı’nın başlangıcı ile birlikte üniversiteye yeni başlayan öğrencilere yönelik oryantasyon programları düzenlendi. 

SUBÜ' de yeni öğrencilere oryantasyon programı düzenlendi - Sayfa 2

Programlarda SUBÜ’nün ve ilgili birimlerin tanıtımı yapılarak öğrencilere kalite süreçleri, ders planları ve öğrenim süreleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Ayrıca mezunların istihdam olanakları, +1 Eğitim Modeli, Bilgi Yönetim Sistemi modülü ve Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (KARMER) kariyer destekleri anlatıldı. 

SUBÜ' de yeni öğrencilere oryantasyon programı düzenlendi - Sayfa 3

Sağlık Bilimleri Fakültesi’ndeki oryantasyon programları; Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ile Sağlık Yönetimi Bölümü’nde yapıldı. Yabancı Diller Yüksekokulu’nun Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen oryantasyon programında İngilizce hazırlık programı hakkında bilgilendirme ile derslerin işleyişleri anlatıldı. 

SUBÜ' de yeni öğrencilere oryantasyon programı düzenlendi - Sayfa 4

Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO’nda Tıbbı Hizmetler ve Teknikler Bölümü, Fizyoterapi Programı ve Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı’nda oryantasyon programları düzenlendi. Hendek MYO’da Doç. Dr. Ali Erduman, akademik ve idari personelin de katıldığı programda genel bir bilgilendirme yaparken ayrıca Elektronik ve Otomasyon Bölümü’nde Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yavuz Sarı tarafından da bilgilendirmelerde bulunuldu.