USD 34,23
EUR 37,03
ALTIN 3.012,78
BIST100 8.839

SUBÜ' dan Bursa Fashion Week’e teknik gezi

SUBÜ Ferizli MYO’nun 3 programında öğrenim gören öğrenciler için 7’incisi düzenlenen Bursa Fashion Week’e bir teknik gezi düzenlendi.

22 Ekim 2024 | 14:04
Son Güncelleme:
SUBÜ' dan Bursa Fashion Week’e  teknik gezi - Sayfa 1

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu’nun Moda Tasarımı, Tekstil Teknolojisi ve Moda Yönetimi Programlarının öğrencileri için bu yıl 7’incisi düzenlenen Bursa Fashion Week organizasyonuna teknik gezi düzenlendi. 

SUBÜ' dan Bursa Fashion Week’e  teknik gezi - Sayfa 2

Ferizli MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Pınar Çınar ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Fatma Vahapoğlu Çete öncülüğünde düzenlenen teknik gezi ile Merinos Tekstil Müzesi, Göç Tarihi Müzesi ve Vakıf Tarihi Müzesi ziyaret edildi. 

SUBÜ' dan Bursa Fashion Week’e  teknik gezi - Sayfa 3

Müzelerde tekstil yüzeylerinin oluşumu, tarihte göç hareketleri ve vakıflara yönelik olarak sergilenen eserler yerinde incelendi. 

SUBÜ' dan Bursa Fashion Week’e  teknik gezi - Sayfa 4

7’inci Bursa Fashion Week’te finalistlerin defilesi ve dereceye girenlerin ödül töreni ile birçok marka ve tasarımcının kapsül koleksiyon defilelerine katılım sağlandı. Ferizli MYO Müdürü Çınar, teknik gezinin öğrencilerin okudukları programlara yönelik farkındalık kazanmalarına, yeni akademik yıl ile birlikte hızla kaynaşmalarına, uyum ve motivasyonlarına katkı sağladığını belirtti.