USD 34,25
EUR 37,65
ALTIN 2.925,96
BIST100 9.140
SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 5

Patrick Yıldız'ın Oyunu SüngerBob'un Çılgın Mizahını Yakalıyor
The Patrick Star Game, Paramount Game Studios lisansı altında Outright Games tarafından yayınlanmış ve PHL Collective tarafından geliştirilmiştir.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 6

Outright Games'in Genel Müdürü Stephanie Malham, Nickelodeon ve SüngerBob KareŞort markasıyla işbirliği hakkında konuşarak şunları söyledi: "Nickelodeon/Paramount Tüketici Ürünleri ile tekrar çalışmak bir zevkti. [...] SüngerBob KareŞort gibi ikonik ve sevilen bir markada çalışmak onur verici. SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game ile hayranların Bikini Bottom'da kendi maceralarını yaratabilecekleri interaktif bir oyun alanı oluşturduk, bu sırada dizinin çılgın mizahına ve sevilen karakterlerine de saygı durduk."

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 7

Yeni oyun, 17 Temmuz 1999'da yayınlanan SüngerBob KareŞort dizisinin 25. yıl dönümünü kutlamak için tam zamanında geliyor. SüngerBob, 22 yıl boyunca üst üste en çok izlenen animasyon serisi olarak devam etti ve birçok sevilen karakter, slogan, Tony ödüllü bir Broadway müzikali, filmler, video oyunları ve tema parkı eğlenceleriyle büyük bir evren oluşturdu.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 8

SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game, 4 Ekim'de PlayStation, Nintendo Switch, Xbox ve PC için çıkış yapacak.