USD 34,25
EUR 37,61
ALTIN 2.908,77
BIST100 9.109
SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 2

Görevler arasında Yengeç Burger yapımı, tahterevallide oynama ve Bayan Puff'un 'öfke odasında' kaos yaratma gibi etkinlikler yer alıyor. Ayrıca Glove World, The Dump ve Demolition Derby gibi ikonik Bikini Bottom mekanları da oyunda bulunuyor.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 3

Yengeç Burger görevi, oyunculara, animasyon televizyon serisinde SüngerBob'un çalıştığı Yengeç Restoran'da aç müşterilere Yengeç Burger hazırlama görevi veriyor. Diğer görevler arasında Patrick'e özgü tarzda mayonez kavanozları toplamak yer alıyor ve bu görevle oyunda yeni kıyafetlerin kilidi açılabiliyor. Oyuncular ayrıca açık dünyayı keşfederken TV dizisinden sürpriz Easter Egg'lere dikkat etmeliler.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 4

Patrick Yıldız'ın oyunu, Patrick'i Bill Fagerbakke'nin, SüngerBob'u Tom Kenny'nin, Squidward'ı Rodger Bumpass'ın ve Bay Yengeç'i Clancy Brown'un seslendirdiği orijinal SüngerBob KareŞort seslendirme kadrosuyla tamamlanıyor.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 5

Patrick Yıldız'ın Oyunu SüngerBob'un Çılgın Mizahını Yakalıyor
The Patrick Star Game, Paramount Game Studios lisansı altında Outright Games tarafından yayınlanmış ve PHL Collective tarafından geliştirilmiştir.