USD 34,27
EUR 37,64
ALTIN 2.916,24
BIST100 9.109

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor

Tek oyunculu sandbox türündeki bu oyun, SüngerBob KareŞort'un en iyi arkadaşı Patrick Yıldız'ı başrolde oynatan ilk oyun olacak.

03 Ekim 2024 | 16:15
Son Güncelleme:
SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 1

Oyuncular, Bikini Bottom'un dünyasını kendi oyun alanları olarak keşfedecekler ve bulabilecekleri neredeyse her nesne ile oynayarak "fizik kurallarına meydan okuyan komik anlarla" dünyayı değiştirebilecekler. Oyun, SüngerBob, Bay Yengeç, Sandy Cheeks ve Plankton gibi Patrick'in arkadaşlarından gelen görevleri de içeriyor.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 2

Görevler arasında Yengeç Burger yapımı, tahterevallide oynama ve Bayan Puff'un 'öfke odasında' kaos yaratma gibi etkinlikler yer alıyor. Ayrıca Glove World, The Dump ve Demolition Derby gibi ikonik Bikini Bottom mekanları da oyunda bulunuyor.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 3

Yengeç Burger görevi, oyunculara, animasyon televizyon serisinde SüngerBob'un çalıştığı Yengeç Restoran'da aç müşterilere Yengeç Burger hazırlama görevi veriyor. Diğer görevler arasında Patrick'e özgü tarzda mayonez kavanozları toplamak yer alıyor ve bu görevle oyunda yeni kıyafetlerin kilidi açılabiliyor. Oyuncular ayrıca açık dünyayı keşfederken TV dizisinden sürpriz Easter Egg'lere dikkat etmeliler.

SpongeBob SquarePants'in Patrick Yıldız'ı Yeni Video Oyununa Kavuşuyor - Sayfa 4

Patrick Yıldız'ın oyunu, Patrick'i Bill Fagerbakke'nin, SüngerBob'u Tom Kenny'nin, Squidward'ı Rodger Bumpass'ın ve Bay Yengeç'i Clancy Brown'un seslendirdiği orijinal SüngerBob KareŞort seslendirme kadrosuyla tamamlanıyor.