USD 34,21
EUR 36,98
ALTIN 3.036,36
BIST100 8.747
Sonuca İnanamayacaksınız! Dudaklara Evde Uygulanabilecek 10 Botoks Yöntemi - Sayfa 7

Vicks
Genellikle öksürük sorunu için kullanılan Vicks dudak dolgunlaştırmada da çok başarılı.
Tıpkı bal yönteminde olduğu gibi Vicks’i de diş fırçası yardımıyla dudaklarınıza uygulayabilirsiniz.
Bu yöntemi haftada 1 kere düzenli şekilde uygulamanız yeterlidir.

Sonuca İnanamayacaksınız! Dudaklara Evde Uygulanabilecek 10 Botoks Yöntemi - Sayfa 8

Kaşık
Yemek yemek amacıyla kullandığınız metal kaşıklar ile dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz. Üstelik oldukça etkili olan bu yöntemi uygulaması çok kolay.
Öncelikle yemek kaşığını bir saat kadar derin dondurucuda bekletin.
Derin dondurucudan çıkardığınız kaşığı bir dakika boyunca dışarıda, oda sıcaklığında bekletin. Eğer kaşığı derin dondurucudan çıkarır çıkarmaz dudağınıza uygularsanız kaşık dudağınıza yapışabilir ya da dudağınızı yakabilir. Hatta bu durum dudağınızdaki derinin kopmasına bile sebep olabilir.
Bir dakika oda sıcaklığında beklettikten sonra kaşığı 30 saniye boyunca dudağınıza bastırın, ardından bir dakika kadar verin. Bu işlemi istediğiniz sonucu elde edinceye kadar birkaç defa üst üste tekrarlayın.
Kaşıkla dudak dolgunlaştırma yönteminde dikkat etmeniz gereken nokta kaşığın tüm dudağınızı kaplaması.
Bu yöntemde mutlaka metal kaşık tercih edilmelidir. Ahşap ya da plastik kaşıklar ile ne yazık ki istenilen sonucu elde etmek mümkün değildir. 

Sonuca İnanamayacaksınız! Dudaklara Evde Uygulanabilecek 10 Botoks Yöntemi - Sayfa 9

Pul Biber
Pul biber içeriğindeki acı özü sayesinde dudakları kısa süre içerisinde kalınlaştırır ve dolgunlaştırır.
Ancak bu yöntem dudaklarınızın kısa süreli kalın görünmesini sağlar. Daha uzun süreli bir etkiye ihtiyacınız varsa gün içerisinde tekrar uygulamanız gerekebilir.
Pul biber ile dudak dolgunlaştırma yöntemini uygulamak çok basit. Tek yapmanız gereken pul biber ile suyu uygun bir kap içerisinde karıştırıp ardından diş fırçası yardımıyla dudaklarınıza uygulamak.
Hazırladığınız karışımı kısa bir süre dudaklarınızda bekletmeniz gerekmektedir. Son olarak ise dudaklarınızı su ile temizleyerek pul biberden arındırın.

Sonuca İnanamayacaksınız! Dudaklara Evde Uygulanabilecek 10 Botoks Yöntemi - Sayfa 10

Tarçın
Dudak dolgunlaştırmak için doğal yöntemler arıyorsanız tarçın maskesini mutlaka denemelisiniz.
Herhangi bir yan etkisi bulunmayan bu yöntem için sadece bir çay kaşığı toz tarçın, vazelin ve diş fırçasına ihtiyacınız olacak.
Maskeye başlamadan önce, eğer varsa makyajınızı temizleyin.
Ardından dudaklarınızı su ile nemlendirip bir havlu ile peeling yapın. Peeling işlemi sayesinde dudaklarınızdaki ölü hücrelerden kurtulmuş olacaksınız.
Peeling sonrasında dudaklarınıza vazelin sürün.
Uygun bir kap içerisinde toz tarçın ile vazelini macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Hazırladığınız karışımı diş fırçası yardımıyla nazikçe dudaklarınıza uygulayın.
Maskeyi dudaklarınıza 30-40 saniye kadar uygulayıp sonrasında birkaç saniye ara verin. Bu işlemi aynı sırayla birkaç kere tekrarladıktan sonra maskeyi dudaklarınızdan temizleyebilirsiniz.