USD 34,29
EUR 37,03
ALTIN 3.029,35
BIST100 8.908

Sonbaharın Güzelliği Erzincan’ın Görkemli Dağlarıyla Buluştu

Sonbaharın büyüleyici renkleri Erzincan'ın görkemli dağlarına yansıdı, doğa tutkunlarını ve fotoğrafçıları kendine çekti.

26 Ekim 2024 | 11:07
Son Güncelleme:
Sonbaharın Güzelliği Erzincan’ın Görkemli Dağlarıyla Buluştu - Sayfa 1

Erzincan'ın yüksek kesimleri ve ormanlarında sonbahar renkleri tablo gibi manzaralar oluşturdu. Kentin yüksek kesimlerindeki ağaçlar, sonbaharın gelmesiyle birlikte sarı, turuncu, kırmızı, kahverengi ve mor gibi renklere büründü. Türkiye’nin en etkileyici dağlarında renk cümbüşü oluşturan ağaçlar göz alıcı güzellikleriyle kendine hayran bıraktı; dökülen yaprakların hışırtısı ise eşsiz bir melodi sundu.

Sonbaharın Güzelliği Erzincan’ın Görkemli Dağlarıyla Buluştu - Sayfa 2

Doğa tutkunlarının ve fotoğrafçıların sıkça ziyaret ettiği bu bölgelere gelenlerden biri olan Recep Çetin, Erzincan’ın güzelliklerinin sonbaharda farklı bir anlam kazandığını belirtti. 

Sonbaharın Güzelliği Erzincan’ın Görkemli Dağlarıyla Buluştu - Sayfa 3

Çetin, “Erzincan’ımızda yazdan başlayan güzellikler sonbaharda farklı renklerle birlikte kendini gösteriyor. Biz de Erzincan’ın doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine tüm bu güzelliklerin tadını çıkarıyoruz,” dedi. Kış gelmeden önce sonbaharın sunduğu bu manzaralar, ziyaretçilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.