USD 34,29
EUR 37,20
ALTIN 2.979,69
BIST100 9.049

Son dakika haberi: Galatasaray'da bir devir sona eriyor! Muslera için bomba yorum: "Yenilen her golde..."

Bu sezon ligde namağlup yoluna devam eden Galatasaray'da gözler bir anda kaleci Fernando Muslera'ya çevirdi. Okan Buruk'un "Muslera sezon sonunda ülkesine gitmek istiyor" sözleri sonrası Galatasaray'ın yeni kalecisi kim olacak sorusu gündeme geldi. Sabah Spor yazarı Ömer Üründül, Bülent Timurlenk ve Levent Tüzemen, Uruguaylı kaleci için çok çarpıcı yorumlar yaptı.

14 Ekim 2024 | 10:48
Son Güncelleme:
Son dakika haberi: Galatasaray'da bir devir sona eriyor! Muslera için bomba yorum: "Yenilen her golde..." - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'de yoluna namağlup bir şekilde devam eden Galatasaray'da gündem Muslera... Okan Buruk'un "Muslera sezon sonunda ülkesine gitmek istiyor" sözleri sonrası Galatasaray'ın yeni kalecisi kim olacak sorusu gündeme geldi.

Son dakika haberi: Galatasaray'da bir devir sona eriyor! Muslera için bomba yorum: "Yenilen her golde..." - Sayfa 2

Soru: Okan Buruk, Muslera'nın sene sonunda ülkesine döneceğini söyledi. Galatasaray, efsane kalecinin yerine arayışlara hemen başlamalı mı?

Son dakika haberi: Galatasaray'da bir devir sona eriyor! Muslera için bomba yorum: "Yenilen her golde..." - Sayfa 3

LEVENT TÜZEMEN: YENİ KALECİYİ MUSLERA SEÇSİN

Muslera, G.Saray tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Uruguaylı kaleci sayısız kupalar kazandı. 7 lig şampiyonluğu yaşadı. Galatasaray'da bu zamana kadar yabancı olarak böyle dev başarıya imza atmış başka biri yok

Son dakika haberi: Galatasaray'da bir devir sona eriyor! Muslera için bomba yorum: "Yenilen her golde..." - Sayfa 4

"YENİ KALECİ DEVRE ARASINDA GELİP..."

Dursun Özbek ve yönetimi, hocaları Okan Buruk'la birlikte Muslera'nın yerine alınacak oyuncu için çalışmalara başlamalı. Hatta yeni kaleci devre arasında gelip Muslera ile birlikte antrenmanlara katılmalı.