USD 33,96
EUR 37,70
ALTIN 2.824,57
BIST100 9.685

Söğütlü'de 180 Milyon TL'lik Altyapı Projesi Başladı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde, içme suyu ve atık su altyapısını güçlendirecek 25 kilometrelik altyapı yatırımı için ilk adım atıldı.

Söğütlü'de 180 Milyon TL'lik Altyapı Projesi Başladı
05 Eylül 2024 | 20:26
Son Güncelleme:

Söğütlü'yü modern bir altyapıya kavuşturacak 25 kilometrelik projenin başlangıç töreni, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Ahmet İr Caddesi'nde düzenlenen törene yoğun katılım oldu.

12 Kilometre İçme Suyu, 13 Kilometre Atık Su Hattı

Büyükşehir Belediyesi ve SASKİ işbirliğiyle hayata geçirilen projede, 12 kilometrelik içme suyu ve 13 kilometrelik atık su hattı yapılması planlanıyor. Başkan Yusuf Alemdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Söğütlü ilçemizin altyapısını geleceğe taşıyacak 180 milyonluk altyapı çalışmamızın başlangıcını bugün itibariyle yaptık. 12 kilometre içme suyu, 13 kilometre atık su hattı ile ilçemizin altyapısını güçlendireceğiz. Söğütlü’nün altyapısını hızlı bir şekilde tamamlayıp kısa sürede üstyapı çalışmalarına başlayacağız.

Göreve geldiğimizden bu yana 150 kilometreye yakın altyapı çalışmasını tamamladık. Bütün ilçelerimizde hizmet üretmeye devam ediyoruz.

Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

150 Kilometrelik Altyapı Tamamlandı

Görevde bulunduğu süre boyunca Sakarya genelinde 150 kilometreye yakın altyapı çalışmasının tamamlandığını belirten Başkan Alemdar, tüm ilçelerde hizmet üretmeye devam ettiklerini ve bu projelerin şehre büyük katkı sağlayacağını vurguladı.

Söğütlü'nün altyapısının kısa sürede tamamlanarak, üstyapı çalışmalarına başlanması hedefleniyor.