USD 34,29
EUR 37,23
ALTIN 2.991,21
BIST100 8.954

Sinemalarda bu hafta: Beklenen filmler vizyona giriyor

Sinema salonlarında bu hafta dramdan komediye, korkudan animasyona yeni gelen filmler...

17 Ekim 2024 | 12:46
Son Güncelleme:
Sinemalarda bu hafta: Beklenen filmler vizyona giriyor - Sayfa 1

"Gelin Takımı"

Mehmet Günsür, Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya'nın rol aldığı komedi filmi "Gelin Takımı", bekarlığa veda partisi yapmak üzere toplanan bir grup arkadaşın hikayesini işliyor.

Sinemalarda bu hafta: Beklenen filmler vizyona giriyor - Sayfa 2

Kısa bir süre sonra evlenecek Berrin için bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyen Ayça, bunun için düğünün yapılacağı oteli ayarlar. Akın ve Poyraz'ın da onlara katılmasıyla unutulmaz bir tatil yaşamayı planlayan arkadaşlar, hesaplaşmalar, ihanetler ve yanlış anlaşılmaların ortasında kendilerini beklenmedik bir maceranın içinde bulur.

Sinemalarda bu hafta: Beklenen filmler vizyona giriyor - Sayfa 3

Dengeler

Dengeler, hayatta kalmak için mücadele eden bir sokak boksörünün hikayesini konu ediyor. Sokak boksörü Ferit Kamacı, doğumu sırasında ölen annesine verdiği kalbi sözü tutmak ister ve bu amaçla ringe çıkar. Yenilmesi beklenen müsabakada Ferit, mafyanın desteklediği profesyonel rakibini nakavt eder. Ferit’in mağlubiyetine bahis oynayan gayrimeşru grupların aksi sonuçla ters düşmesine bir de aynı gece Ferit’in ağabeyi Ali’nin uğradığı suikast eklenince işler iyice karışır. Ferit şimdi hem abisinin intikamını almak, hem de kendini gayrimeşru grupların radarından kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Sinemalarda bu hafta: Beklenen filmler vizyona giriyor - Sayfa 4

‘Kayıp Kamyon’

Yapımı Sinehane imzası taşıyan, yönetmen koltuğunda Ekrem Arslan’ın oturduğu ‘Kayıp Kamyon’ filmi samimi, duygusal ve eğlenceli bir yolculuk hikâyesini beyaz perdeye taşıyor.18 Ekim’de sinema salonlarındaki yerini alacak. Hikâyesi Ercan Uçar’a ait, senaryo danışmanlığını Arzu Yurtseven’in yaptığı Kayıp Kamyon’u Kamuran Süner ve  Ekrem Arslan birlikte kaleme aldı.