USD 34,27
EUR 37,50
ALTIN 2.928,22
BIST100 8.876

Silent Hill 2 Remake Geliştiricisi, Oyunla İlgili Sosyal Medya Paylaşımını Sildi

Konami, Mayıs ayında yaptığı ve "Silent Hill 2 Remake'in modern kitleler için" olduğunu belirten bir paylaşımı kaldırdı.

10 Ekim 2024 | 15:11
Son Güncelleme:
Silent Hill 2 Remake Geliştiricisi, Oyunla İlgili Sosyal Medya Paylaşımını Sildi - Sayfa 1

Konami, Mayıs ayında yaptığı ve "Silent Hill 2 Remake'in modern kitleler için" olduğunu belirten bir tweet'i kısa süre önce sildi. Bu paylaşımın kaldırılması, birçok kişinin yapımcının hayran tepkisinden kaçınmak için pazarlama stratejisini değiştirdiği yönünde spekülasyonlar yapmasına neden oldu.

Silent Hill 2 Remake Geliştiricisi, Oyunla İlgili Sosyal Medya Paylaşımını Sildi - Sayfa 2

Per That Dark Place'in haberine göre, Konami, eski adıyla Twitter olan X platformundaki paylaşımını kaldırdı. Paylaşımda, "Silent Hill 2 üzerinde çalışan Bloober Team geliştiricilerinin, bu korku klasiğini modern izleyiciler için nasıl uyarlarken özgünlüğü koruduğunu görün." ifadeleri yer alıyordu.

Silent Hill 2 Remake Geliştiricisi, Oyunla İlgili Sosyal Medya Paylaşımını Sildi - Sayfa 3

Paylaşıma eklenen videoda oyunun baş yapımcısı Maciej Glomb, "Yaptığımız en büyük değişiklik, aslında, orijinalini oynamamış yeni oyuncular için oyunu nasıl erişilebilir hale getireceğimizi düşünmekti, ancak aynı zamanda 20 yıl önceki oyunu hatırlayan oyuncular için de tanıdıklığı korumaktı." dedi.

Silent Hill 2 Remake Geliştiricisi, Oyunla İlgili Sosyal Medya Paylaşımını Sildi - Sayfa 4

Hayranlar, bu paylaşımın, Mayıs ayında düzenlenen PlayStation State of Play etkinliğinde tanıtılan Angela karakterinin yeniden tasarlanmasının ardından Silent Hill 2 Remake'in "woke" hale getirildiğine dair şüphelerini doğruladığını düşündü.