USD 34,06
EUR 38,04
ALTIN 2.833,69
BIST100 9.976
Serdivan Çocuk Akademisi Dolu Dolu Bir Yılı Geride Bıraktı - Sayfa 4

Yıl boyunca 25 bin 200 öğrencinin eğitim aldığı Serdivan Çocuk Akademisi'nde, Duygu Yönetimi, Sorumluluk Bilinci, Pandemi Sonrası Adaptasyon ve Günlük Yaşam Becerileri gibi konularda 60 saatlik veli-aile seminerleri düzenlenirken, seminerlerde ailelere, çocuklarının gelişimini destekleyen pratik bilgiler sunulduğu bildirildi.

Serdivan Çocuk Akademisi Dolu Dolu Bir Yılı Geride Bıraktı - Sayfa 5

Akademinin gerçekleştirdiği seminer konuları arasında Çocuklarda Obezite, Okul Kaygısı ve Uyum Süreci, Akran Zorbalığı, Güvenli Ekran Kullanımı gibi güncel ve önemli konular bulunurken, seminerler uzman konuşmacılar eşliğinde interaktif bir ortamda gerçekleştirildiği dile getirildi.

Serdivan Çocuk Akademisi Dolu Dolu Bir Yılı Geride Bıraktı - Sayfa 6

Serdivan Çocuk Akademisi’nin, çocukların bireysel potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olmayı ve ailelere bilinçli bir ebeveynlik deneyimi sunmayı hedefleyerek başarı dolu bir yılı geride bıraktığını belirten yetkililer, 2024 yılında da bu amaç doğrultusunda programlar gerçekleştireceklerini ifade etti.

Serdivan Çocuk Akademisi Dolu Dolu Bir Yılı Geride Bıraktı - Sayfa 7

Alanında uzman kadrosu ile çocukların duygusal, bilişsel ve sosyal gelişim süreçlerine katkıda bulunmayı hedefleyen ve Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi bünyesinde çalışmalarını devam ettiren Serdivan Çocuk Akademisi’nde her hafta yeni içerik ve atölyeler hazırlandığı belirtildi.