USD 34,29
EUR 37,22
ALTIN 2.989,08
BIST100 8.976

Serdivan Belediyesi'nden Öğrencilere Her Sabah Ücretsiz Çorba Hizmeti!

Serdivan Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik yürüttüğü ücretsiz çorba ikram programını yeni araçla destekleyerek hizmetlerini genişletiyor. Sakarya Üniversitesi kampüsünde her sabah saat 08.30’dan itibaren başlayan çorba dağıtımı, öğrencilere büyük ilgi görüyor ve üniversite sezonu boyunca devam edecek.

18 Ekim 2024 | 11:14
Son Güncelleme:
Serdivan Belediyesi'nden Öğrencilere Her Sabah Ücretsiz Çorba Hizmeti! - Sayfa 1

Yeni Araçla Daha Fazla Öğrenciye Ulaşılıyor

Serdivan Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, belediye bünyesine katılan yeni çorba dağıtım aracı sayesinde, daha fazla üniversite öğrencisine ulaşmayı hedefliyor. Her sabah saat 08.30’dan başlayarak 11.00’a kadar devam eden çorba ikramında, öğrenciler ücretsiz çorba ve çay hizmetinden faydalanıyor. Bu hizmet, Sakarya Üniversitesi kampüsünde kurulan stantta gerçekleştiriliyor ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Serdivan Belediyesi'nden Öğrencilere Her Sabah Ücretsiz Çorba Hizmeti! - Sayfa 2

Öğrencilere Destek ve Katkı

Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri, yaptığı açıklamada, “Çorba ikramımız hafta içi her gün sabah 08.30’da başlıyor, 11.00’da son buluyor. Üniversite sezonu kapanana kadar çorba ikramımız devam edecek. Öğrencilerimize daha konforlu hizmet verebilmek için artık çorba dağıtım aracımız da var. Öğrencilerimiz verilen hizmetten çok memnunlar. Ayrıca Kampüs Camii’nde öğrencilerimize çay da ikram ediyoruz. Ücretsiz çay servisimiz gün boyu devam ediyor. Elimizden geldiğince öğrencilerimize katkı sunmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Serdivan Belediyesi'nden Öğrencilere Her Sabah Ücretsiz Çorba Hizmeti! - Sayfa 3

Büyük İlgi ve Memnuniyet

Üniversite öğrencileri, ücretsiz olarak sunulan çorba ve çay hizmetinden büyük memnuniyet duyuyor. Özellikle sabah saatlerinde yoğun öğrenim yükü altında olan öğrenciler, bu tür desteklere büyük değer veriyor. Serdivan Belediyesi’nin sağladığı bu destek, öğrencilerin hem beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor hem de günlük yaşamlarında kolaylık sağlıyor.

Serdivan Belediyesi'nden Öğrencilere Her Sabah Ücretsiz Çorba Hizmeti! - Sayfa 4

Serdivan Belediyesi, üniversite sezonu sona erene kadar devam edecek olan bu hizmetle, öğrencilere daha fazla destek sunmayı planlıyor. Hizmetin sürekliliği ve kalitesi için yapılan yatırımlar, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik daha etkin çözümler üretilmesini sağlıyor. Gelecekte, benzer projelerle öğrencilere yönelik başka destek hizmetlerinin de hayata geçirilmesi bekleniyor.