Serdar Tuncer Serdivan’da Okurlarıyla Buluştu
Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında, ünlü televizyon programcısı ve şair Serdar Tuncer’in katıldığı söyleşi programı düzenlendi. Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik, yoğun ilgi gördü. Söyleşiye Sakarya Valisi Rahmi Doğan, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

"Aşık Olan Neylesin" Söyleşisi Büyük İlgi Gördü
Serdar Tuncer, "Aşık Olan Neylesin" başlıklı söyleşisinde Allah dostları ve erenlerin hayatından kıssalarla örnekler sundu. Konuşmasında dürüstlük ve adalet kavramlarına vurgu yapan Tuncer, "İnsan isek yalan söylemeyeceğiz, kul hakkı yemeyeceğiz, adaletsizlik yapmayacağız. Şayet Müslüman isek asla yalan söylemeyeceğiz, asla kul hakkı yemeyeceğiz, asla adaletsizlik yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

Allah Rızasının Önemi Vurgulandı
Yaklaşık 1,5 saat süren söyleşide Serdar Tuncer, Allah rızasının önemine de dikkat çekerek, "Her ne yaparsak yapalım Allah rızasını gözetelim. Niyetimizi Allah rızasını kazanmak için yapalım. Böyle yaparsak yaptığımız her iş ibadet olur. Öğrenciliğimiz de, işimiz gücümüz de, evliliğimiz de, yememiz içmemiz de ibadet hükmüne geçer" dedi.

Serdivan Kültür Sanat yetkilileri, Ramazan etkinliklerinin bayrama kadar devam edeceğini belirterek, vatandaşları düzenlenecek programlara davet etti.