USD 34,29
EUR 37,21
ALTIN 2.979,50
BIST100 9.056

Selçuk Kurt'tan Altyapı Yatırımı İçin Teşekkür: "İlçemiz Çok Mutlu"

Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda, ilçelerinde başlatılan 180 milyon liralık altyapı yatırımı için Başkan Yusuf Alemdar'a teşekkür etti. Kurt, 15 bin 411 nüfuslu Söğütlü'nün bu yatırım sayesinde büyük bir sevinç yaşadığını belirtti.

Selçuk Kurt'tan Altyapı Yatırımı İçin Teşekkür:
09 Eylül 2024 | 18:19
Son Güncelleme:

S Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda gündem dışı söz alan Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, kısa süre önce başlatılan 180 milyon liralık altyapı yatırımı için teşekkür etti. Kurt, projenin önemine vurgu yaparak, "Bir Belediye Başkanı olarak değil, 15 bin 411 nüfuslu ilçemin çok sevinçli ve mutlu olduğu bir konuyu huzurlarınızda paylaşmak istedim" ifadelerini kullandı.

40 Kilometrelik Altyapı İmalatı

Kurt, ilçede başlatılan 40 kilometrelik altyapı imalatının önemini dile getirdi. Yatırımın Söğütlü için büyük bir hizmet olduğunu belirten Kurt, bu projenin birçok hizmetin başlangıcı olduğunu vurgulayarak, "Bu bizim için çok önemli bir hizmetti. Aslında birçok yapacağımız hizmetin başlangıcıydı" dedi.

Söğütlü Belediye Başkanı Selçuk Kurt, bu kıymetli yatırım için Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür ederek, "Böyle kıymetli şeyler paylaştıkça bereketlenir" diyerek konuşmasını sonlandırdı.