USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109

Şehit Polis Şeyda Yılmaz, Sivas'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakaladığı sırada silahlı saldırıya uğrayarak şehit düşen Polis Memuru Şeyda Yılmaz, memleketi Sivas'ta düzenlenen törenle toprağa verildi. Ailesi, meslektaşları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze töreni, duygu dolu anlara sahne oldu.

23 Eylül 2024 | 16:08
Son Güncelleme:
Şehit Polis Şeyda Yılmaz, Sivas'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı - Sayfa 1

İstanbul Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı şüphelisini yakalayan ve çıkan arbedede silahlı saldırıya uğrayarak şehit olan Polis Memuru Şeyda Yılmaz’ın (27) cenazesi, İstanbul’da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Sivas’a getirildi.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz, Sivas'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı - Sayfa 2

Baba evinde alınan helalliğin ardından Yılmaz için ikindi namazını müteakip Ayyıldız Camisi’nde cenaze namazı düzenlendi.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz, Sivas'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı - Sayfa 3

Namaza, şehidin annesi Nurgül Yağlı, babası Mehmet Yağlı, kendisi gibi polis memuru olan eşi Semih Yılmaz, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Özgür Kırmızıtaş, bazı il protokol üyeleri, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Şehit Polis Şeyda Yılmaz, Sivas'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı - Sayfa 4

Namaz öncesinde şehidin eşi ve babası el ele tutuşarak birbirlerine destek oldu. Ayrıca şehidin eşi Semih Yılmaz, tabutu öperek eşini son yolculuğuna uğurladı.