USD 34,01
EUR 37,85
ALTIN 2.820,33
BIST100 9.577

Şehit Cihan Aksarı'nın Ailesinden Duygusal Mesaj: "Bir Oğul Kaybettim, Binlerce Çocuğum Oldu"

Dokuz yıl önce Dağlıca'da şehit düşen Cihan Aksarı’nın ailesi, yıllardır unutulmadıklarını ve kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Anne Sultan Aksarı, "Bir oğul kaybettim ama binlerce çocuğum oldu" dedi. Baba Cemalettin Aksarı ise, vatanı için gerekirse ailesiyle birlikte savaşa gitmeye hazır olduğunu belirtti.

06 Eylül 2024 | 16:39
Son Güncelleme:
Şehit Cihan Aksarı'nın Ailesinden Duygusal Mesaj: "Bir Oğul Kaybettim, Binlerce Çocuğum Oldu" - Sayfa 1

Hakkari Dağlıca'da hain bir saldırıda şehit düşen Cihan Aksarı'nın ailesi, dokuz yıl boyunca unutulmadıkları için mutluluk duyduklarını ifade etti. Şehit annesi Sultan Aksarı, oğlunun İstanbul Eyüpsultan'da çekilmiş fotoğraflarına bakarak duygusal anlar yaşadı.

Şehit Cihan Aksarı'nın Ailesinden Duygusal Mesaj: "Bir Oğul Kaybettim, Binlerce Çocuğum Oldu" - Sayfa 2

Anne Aksarı, oğlunun bir kızı çok sevdiğini ve yüzük takma planları yaptıklarını anlatarak şunları söyledi:

"Oğlum Eyüpsultan’ı çok severdi. Oralara gitti çalıştı. Bir gün bana 'anne bir kız var, bir yüzük takalım' dedi. O gün için plan yapmıştık. Ancak oğlum şehit oldu. Ama bir oğul verdik, binlerce evlat kazandık. Türkiye'mizden Allah razı olsun."

Şehit Cihan Aksarı'nın Ailesinden Duygusal Mesaj: "Bir Oğul Kaybettim, Binlerce Çocuğum Oldu" - Sayfa 3

Baba Cemalettin Aksarı, oğlunun şehadetinin yıl dönümünde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederken, vatan sevgisini şu sözlerle dile getirdi:

Şehit Cihan Aksarı'nın Ailesinden Duygusal Mesaj: "Bir Oğul Kaybettim, Binlerce Çocuğum Oldu" - Sayfa 4

"Oğlumun şehit oluşunun üzerinden 9 yıl geçti. Ama hala hatırlarda olmamız bizi mutlu ediyor. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Biz bir evlat verdik, ama binlerce evlat kazandık. Vatanımıza, milletimize zarar vermek isteyenlere izin vermeyiz. Bu topraklar şehitlerin kanıyla yoğrulmuşsa, kimse bize ihanet edemez. Vatanım yoksa ben neyim ki? Gerekirse tüm sülalemle birlikte savaşa gitmeye hazırım. Vatanım ve devletim için boynum kıldan ince."