USD 34,26
EUR 37,00
ALTIN 3.028,96
BIST100 8.839

Sebastian Stan, Thunderbolts Filminde "Gelişen" Bucky Barnes'ı İşaret Etti

Sebastian Stan, Avengers: Endgame'den bu yana ilk kez Bucky Barnes karakteriyle Thunderbolts filmiyle beyazperdeye geri dönüyor. Marvel Sinematik Evreni yıldızı, hayranları heyecanlandıracak bir dönüş yaparak Bucky'nin daha farklı ve "gelişen" bir karakter olduğunu belirtti.

04 Ekim 2024 | 14:30
Son Güncelleme:
Sebastian Stan, Thunderbolts Filminde "Gelişen" Bucky Barnes'ı İşaret Etti - Sayfa 1

GamesRadar+ ile yaptığı röportajda Stan, Bucky'nin MCU'daki evrimine değindi ve Thunderbolts filminde karakterin bulunduğu yere "hiçbir zaman" varacağını düşünmediğini itiraf etti.

Sebastian Stan, Thunderbolts Filminde "Gelişen" Bucky Barnes'ı İşaret Etti - Sayfa 2

Stan'a göre, Bucky'nin kişiliği giderek anti-kahramanlardan oluşan bu gruba daha fazla uyum sağlıyor ve filmdeki hikaye arkı izleyiciler için eğlenceli olacak.

Sebastian Stan, Thunderbolts Filminde "Gelişen" Bucky Barnes'ı İşaret Etti - Sayfa 3

Stan, "Bucky'nin bu grup için başlangıçta kabul etmek istemediği bir uygunluğu olduğunu düşünüyorum, ancak o her zaman gelişen bir karakter ve bu yönünü seviyorum. Her zaman başka bir ifade bulmaya çalışıyor. Bunun eğlenceli olacağını düşünüyorum. İnsanların film için heyecanlanacağını düşünüyorum," dedi.

Sebastian Stan, Thunderbolts Filminde "Gelişen" Bucky Barnes'ı İşaret Etti - Sayfa 4

Sebastian Stan, MCU'da Kış Askeri olarak Captain America serisinde yer aldığından beri sürekli olarak bu evrende varlık gösterdi. Karakterin son görünümü ise Disney+'ta yayınlanan The Falcon and the Winter Soldier mini dizisindeydi.