USD 34,25
EUR 37,04
ALTIN 3.026,13
BIST100 8.839
Sapanca Belediyesi’nden Spora Tam Destek - Sayfa 5

Minikler B Kızlar Tahtalı Ayak Vuruşu kategorisinde birinci Elif Masal Toraman, ikinci Yaren Çavdar, üçüncü Fatma Sare Kaçmaz oldu. Minikler A Kızlar Tahtalı Ayak Vuruşu kategorisinde birinci Ravza Yıldırım, ikinci Ece Naz Demir, üçüncü İpek İspir oldu. Minikler B Erkekler Tahtalı Ayak Vuruşu kategorisinde birinci Ömer Sevimli, ikinci Ahmet Muaz Beşer, üçüncü Ali İlkan Davulcu oldu. Minikler A Erkekler Tahtalı Ayak Vuruşu kategorisinde birinciliği Recep Ender Kandaz elde ederken, Kaan Çelep ikinci ve Muhammet Emin Karakaş üçüncü oldu.

Sapanca Belediyesi’nden Spora Tam Destek - Sayfa 6

Şampiyon sporculara çeşitli ödüller

Yarışmanın sonunda dereceye giren tüm sporculara madalyaları ve ödülleri verildi. Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, Başkan Yardımcısı Yılmaz Metin, İlçe Spor Müdürü Mehmet Uçar, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Ömer Çapoğlu ve Sapanca Belediyesi Spor Müdürü Şenol Yıldız tarafından ödüller takdim edildi.

Sapanca Belediyesi’nden Spora Tam Destek - Sayfa 7

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri içinde gerçekleşen Cumhuriyet Yüzme Yarışı, hem sporcuların hem de ailelerin katılımıyla coşkulu bir atmosferde tamamlanırken, genç yüzücüler kazandıkları başarılarla büyük bir mutluluk yaşadılar. Çocukların ve gençlerin spor yaparak sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini desteklemeye devam edeceği belirtildi.