USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi geri mi dönüyor? Heyecanlandıran paylaşım!

Bir dönem FOX TV ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin resmi hesabından yapılan bir paylaşım diziseverleri heyecanlandırdı.

Sana Bir Sır Vereceğim dizisi geri mi dönüyor? Heyecanlandıran paylaşım!
31 Aralık 2021 | 14:49
Son Güncelleme:

2013-2014 yılları arasında FOX TV ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır vereceğim dizisi yayınlandığı dönem ilgiyle izlenmişti. Başrollerinde Demet Özdemir, Ekin Koç, Murat Han ve Esra Ronabar'ın olduğu dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz gün Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin resmi twitter hesabı 7 yıl sonra ilk kez paylaşım yaptı.Paylaşımda, "Dönelim mi?" yazması diziseverlerin heyecanlanmasına neden oldu.

Dizinin yeni bölümleriyle mi yoksa tekrar bölümleriyle mi ekrana geleceği kafa karıştırırken yeni çekilecek olabilmesi akıllara "Demet Özdemir ve Ekin Koç olacak mı?" sorusunu getirdi. Ekin Koç'un şu sıralar Üç Kuruş adlı dizide olması ise sevenlerinin başka kişilerle yeniden başlayabileceğini düşündürdü.

SANA BİR SIR VERECEĞİM DİZİSİ KONUSU

Fırtınalı bir gecede kabusla uyanan Sevgi’nin gözlerinin önünde kızı kaçırılıyor. Ne olduğunu anlayamayan annenin yardım aldığı polisler de genç kadının umutlarını yitirmesine neden oluyor. Tuhaf bir şekilde tanıştığı Kemal’in, kızıyla ilgili söyledikleri Sevgi’nin hayatını nasıl değiştirecek? Mehmet’in, oğlu Gürcan ile arkadaşları arasındaki farkı görmesi olayları bambaşka bir yöne doğru götürecek. Hayatta kalmak ve sırlarını saklamak için bir arada oldukları bu evde bir aile tablosu çizmek zorunda olan karakterler kendilerini hem peşlerindeki kötülerle hem de meraklı komşularıyla heyecanlı bir serüven içinde bulacaklar.