USD 34,24
EUR 37,09
ALTIN 3.010,98
BIST100 8.873

Sakarya’ya Yeni Gelen Öğrenciler Şehri Büyükşehir İle Tanıyor

Büyükşehir Belediyesi, Sakarya’ya üniversite eğitimi için gelen öğrencilere yönelik düzenlenen Tanıtım Günleri’nde şehrin doğal güzelliklerini, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtarak öğrencilere hayatlarını kolaylaştıracak projeler hakkında bilgi verdi.

10 Ekim 2024 | 13:46
Son Güncelleme:
Sakarya’ya Yeni Gelen Öğrenciler Şehri Büyükşehir İle Tanıyor - Sayfa 1

Büyükşehir Standına Yoğun İlgi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) öğrencilerinin Esentepe Kampüsü’nde katıldığı Tanıtım Günleri etkinliklerinde Büyükşehir standı büyük ilgi gördü. 

Sakarya’ya Yeni Gelen Öğrenciler Şehri Büyükşehir İle Tanıyor - Sayfa 2

Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen gençler, Sakarya’nın güzelliklerini keşfederken, Başkan Alemdar öncülüğünde hayata geçirilen gençlik projeleri hakkında da bilgi aldı.

Sakarya’ya Yeni Gelen Öğrenciler Şehri Büyükşehir İle Tanıyor - Sayfa 3

Sosyal Mekanlardan Yöresel Ürünlere Kadar Zengin İçerik

Büyükşehir Belediyesi görevlileri, öğrencilere Sakarya’nın kültür ve sanat merkezlerini, kütüphanelerini, sosyal işletmelerini tanıtarak üniversite öğrencileri için sunulan %54 ulaşım indirimi gibi hayatlarını kolaylaştıracak imkanlar hakkında bilgilendirdi.

Sakarya’ya Yeni Gelen Öğrenciler Şehri Büyükşehir İle Tanıyor - Sayfa 4

Stand alanında yöresel ürünlerin tadına bakan ve Sakarya’nın tarihi mekanlarını inceleyen gençler, şehri daha iyi tanıma fırsatı buldu.