USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Sakaryaspor'da Transfer Yasağı Kalktı! Başkan Gökhan İn'den Açıklama

Trendyol 1. Lig'in 2024-2025 sezonu öncesinde transfer yasağı gündemiyle uğraşan Sakaryaspor'da, başkan Gökhan İn, kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Transfer yasağının kaldırılması için geri sayım sürerken, Başkan İn’den beklenen açıklama geldi. İşte detaylar...

26 Temmuz 2024 | 18:29
Son Güncelleme:

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, yaptığı açıklamada transfer yasağının kaldırılması için gerekli paranın Sakaryaspor dernek hesabına yatırıldığını belirtti. Başkan İn, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşmelere başladıklarını ifade etti.

Başkan Gökhan İn sosyal medya hesabından da açıklama yaparak, transfer yasağıyla ilgili gerekli paranın yatırıldığını ve yasağın kaldırılması için yalnızca evrak prosedürlerinin kaldığını belirtti. Sakaryaspor taraftarlarına transfer müjdesi veren Gökhan İn, "Sevgili Sakaryalılar, kıymetli Sakaryaspor taraftarı, transfer yasağıyla ilgili olan belli miktardaki parayı derneğin hesabına yatırdık. TFF ile yazışmalar başladı. Birazdan transfer yasağımız kalkacak" dedi.

Başkan İn, Sakaryaspor’un geleceği için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, taraftarları ve kulüp personelini rahatlatan mesajlar verdi.