USD 33,99
EUR 37,83
ALTIN 2.824,43
BIST100 9.675

Sakaryaspor'da Kongre Öncesi Sessizlik: Başkan Adayı Belirsizliği Devam Ediyor

Sakaryaspor’da 15 Eylül’de yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylığı konusunda sessizlik sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın başkanlık için yürüttüğü titiz çalışma dikkat çekerken, gözler önümüzdeki haftaya çevrilmiş durumda.

Sakaryaspor'da Kongre Öncesi Sessizlik: Başkan Adayı Belirsizliği Devam Ediyor
06 Eylül 2024 | 15:45
Son Güncelleme:

Başkan Alemdar’ın Kritik Rolü

Sakaryaspor’da yönetimin istifası ve alınan olağanüstü kongre kararı sonrasında en dikkat çeken isimlerden biri, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar oldu. Başkan Alemdar, takımın finansal zorluklar yaşadığı dönemde 13 milyon TL'lik desteği ile transfer yasağını kaldırmış ve önemli bir sorunun çözülmesinde kilit rol oynamıştı.

Kongre öncesi gözler Yusuf Alemdar’a çevrilmiş durumda. Alemdar’ın Sakaryaspor başkanlığı için kimin aday gösterileceği konusunda yoğun bir çalışma yürüttüğü biliniyor. Ancak bu süreçte isimler üzerindeki gizlilik, belirsizliği koruyor. Özellikle Alemdar’ın bu konuda titiz davrandığı ve Sakaryaspor’un geleceğini belirleyecek bu süreçte kulübü daha ileri taşıyabilecek bir aday arayışında olduğu kulislerde konuşuluyor.

Başkan Alemdar’ın sağladığı 13 milyon TL'lik destekle transfer yasağının kaldırılmasına rağmen, Sakaryaspor’da mali belirsizlikler tam anlamıyla çözülmüş değil. Futbolcuların alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Amedspor maçı öncesinde yaşanan antrenman boykotu, kulüpteki mevcut krizin daha derin olduğunu gösteriyor.

Kongre Sonrası Ne Bekleniyor?

15 Eylül’de gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurul, Sakaryaspor’un geleceğini belirleyecek önemli bir dönüm noktası olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın kongre öncesi yapacağı açıklamalar ve işaret edeceği başkan adayı, hem camia hem de taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.