USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Sakaryaspor, Abdel Zagre'yi Kadrosuna Kattı!

Haber Fokus'un ulaştığı özel bilgiye göre, Sakaryaspor transfer çalışmalarında sürpriz bir ismi kadrosuna kattı. FC Sion'da forma giyen santrafor Abdel Zagre, Sakaryaspor'un yeni transferi oldu.

Sakaryaspor, Abdel Zagre'yi Kadrosuna Kattı!
25 Temmuz 2024 | 13:46
Son Güncelleme:

Haber Fokus'un ulaştığı özel bilgiye göre, transferde forvet arayışlarını sürdüren yeşil-siyahlı Sakaryaspor, İsviçre 1. Lig ekiplerinden FC Sion'da forma giyen 20 yaşındaki Abdel Zagre ile her konuda anlaşma sağladı. Yeşil-siyahlı yönetim, oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Abdel Zagre şu anda Sakarya'da ve Rüstemler Tesisleri'nde takımla birlikte.

Sakaryaspor transfer haberleri kapsamında, 9 Ağustos'ta başlayacak olan 1. Lig öncesinde Sakaryaspor'un transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Forvet arayışlarında uzun süredir gündemde olan Abdel Zagre, artık Sakaryaspor’un yeni transferi olarak kadroya dahil oldu.

Geçtiğimiz sezon İsviçre 1. Lig’de 12, 3. Lig’de ise 9 maça çıkan genç oyuncu toplamda 5 gol kaydetmişti. 1.85 boyundaki santrafor, güçlü fiziği ve hava toplarındaki etkinliği ile biliniyor.