USD 34,24
EUR 37,63
ALTIN 2.921,56
BIST100 9.109
Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: “Pati İzi ile her gün bir can yeni yuvasına kavuşuyor” - Sayfa 7

Animasyon gösterileri, çocuk oyun grupları, hayvan figürlü animatörlerin yer aldığı etkinlikte sokaktaki canlarla vakit geçiren vatandaşlar, aynı zamanda etkinliklerle unutulmaz bir gün geçirdi.

 

Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: “Pati İzi ile her gün bir can yeni yuvasına kavuşuyor” - Sayfa 8

Etkinlikler ve ikramlarla rengarenk gün

Patlamış mısır, pamuk şeker, pati izli dövmeler, pati izli renk-renk balonların dağıtıldığı buluşmada aynı zamanda çocuklar ve öğrenciler de sokak hayvanlarını yakından görme şansı buldu.

 

 

Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: “Pati İzi ile her gün bir can yeni yuvasına kavuşuyor” - Sayfa 9

“Hayvan sevgisi sloganla değil, ilgiyle gösterilir”

Başkan Alemdar, hayvanlara olan sevginin yalnızca sloganlarla değil, gerçek ilgiyle gösterilebileceğini ifade ederek Sakarya’daki sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşaması için sahiplendirme kampanyasının önemine işaret etti.

 

Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: “Pati İzi ile her gün bir can yeni yuvasına kavuşuyor” - Sayfa 10

“Her gün birinin sahiplenmesi gerekiyor”

Başkan Alemdar Büyükşehir olarak başlattıkları Pati İzi uygulamasından bahsederek, “Hayvan sevgisini çocuklarımızın daha iyi kavrayabilmesi için güzel bir etkinliği ortaya koyduk. Tüm okullarımıza da teşekkür ediyoruz. Burada hayvanlarımızın masumiyetini, güzelliklerini çocuklarımıza gösterdik. Bu dünyada her canlının yaşama hakkı var. Hayvan sevgisi sadece sloganla değil, onlara karşı gösterdiğimiz ilgiyle, onları sahiplenmeyle gösterilir. Şehrimizde hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için mutlaka her birinin sahiplenmesi gerektiğine inanıyoruz. Biz de Pati İzi ile her gün bir can dostu sahiplendiriyoruz. Bu vesileyle hayvan dostlarını projemizi takip etmeye davet ediyorum” dedi.