USD 34,23
EUR 37,22
ALTIN 2.995,42
BIST100 8.794
Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 7

Film: Cesur Prenses: Sihirli Ülke

Tür: Animasyon

Klasik peri masalının bu modern yorumunda, dik başlı, cesur prenses, kötü büyücü Kezabor tarafından kaçırılır. Prensesin zeki nişanlısı onu bulmak için bütün yeteneğini kullanıp destansı bir yolculuğa çıkarken, Prenses kendisini kaçıranlara meydan okuyup cesur bir kaçış planı hazırlar.

Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 8

Film: Usta ile Margarita

Tür: Dram

Moskova, 1930'lar. Popüler bir oyun yazarı, Sovyet karşıtı olmakla suçlanır: oyunu repertuvardan kaldırılır ve kendisi Yazarlar Birliği'nden ihraç edilir. Hayatının en zor dönemlerinden birinde, mutsuz bir evlilik içinde olan güzel Margarita ile tanışır. Onunla birlikte, çevresindeki insanlardan esinlenerek yeni bir romana başlar. Romanın karakterlerinden biri de, tanıdığı bir yabancıdan esinlenilen mistik bir figür olan Voland'dır.

Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 9

Film: Çılgın Hırsız 4

Tür: Animasyon

Gru ve Lucy ile kızlarının - Margo, Edith ve Agnes - Gru ailesinin yeni üyesi, babasına eziyet etmeye kararlı Gru Jr.’ı kucaklarına almasıyla yeni bir bölüme başlıyor. Gru, yeni bir düşman olan Maxime Le Mal ve onun çekici ama tehlikeli kız arkadaşı Valentina ile karşı karşıya kalır ve ailece kaçmak zorunda kalırlar.

Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 10

Film: Leydi Dİ

Tür: Komedi

Dürüst ve sadık bir Yeminli Malî Müşavir olan Nevzat Kesik, manevi oğlu muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşer. Güven, büyük aşkı Maya ile birlikte Nevzat’ın müşterisi Aziz'i dolandırıp kaçmak için harekete geçer. Ancak Maya'nın çalıştığı Leydi Di Pavyon'un sakinleri, Aziz'in alacaklıları derken oyun içinde yeni oyunlar kurulur, plan kontrolden çıkar.