USD 34,23
EUR 37,22
ALTIN 2.995,42
BIST100 8.794
Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 5

Film: En Sevdiğim Pastam

Tür: Dram

Şimdiye kadar yalnız olan yetmiş yaşındaki Mahin, aşk hayatını yeniden canlandırmayı seçer. Tesadüfi bir karşılaşma unutulmaz bir geceye dönüşür.

Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 6

Film: Beterböcek Beterböcek

Tür: Korku

Beklenmedik bir aile trajedisinin ardından, Deetz ailesinin üç nesli Winter River'daki evlerine geri döner. Betertböcek'in hâlâ peşini bırakmadığı Lydia'nın hayatı, asi genç kızı Astrid'in tavan arasındaki gizemli kasaba maketini keşfetmesi ve Öbür Dünya'ya açılan kapının kazara açılmasıyla altüst olur. Her iki âlemde de sorunlar baş gösterirken, birinin Beterböcek'in adını üç kez söylemesi ve yaramaz iblisin kendi tarzı karmaşayı ortaya çıkarmak için geri dönmesi artık an meselesidir.

Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 7

Film: Cesur Prenses: Sihirli Ülke

Tür: Animasyon

Klasik peri masalının bu modern yorumunda, dik başlı, cesur prenses, kötü büyücü Kezabor tarafından kaçırılır. Prensesin zeki nişanlısı onu bulmak için bütün yeteneğini kullanıp destansı bir yolculuğa çıkarken, Prenses kendisini kaçıranlara meydan okuyup cesur bir kaçış planı hazırlar.

Sakarya'da Vizyondaki Filmler - Sayfa 8

Film: Usta ile Margarita

Tür: Dram

Moskova, 1930'lar. Popüler bir oyun yazarı, Sovyet karşıtı olmakla suçlanır: oyunu repertuvardan kaldırılır ve kendisi Yazarlar Birliği'nden ihraç edilir. Hayatının en zor dönemlerinden birinde, mutsuz bir evlilik içinde olan güzel Margarita ile tanışır. Onunla birlikte, çevresindeki insanlardan esinlenerek yeni bir romana başlar. Romanın karakterlerinden biri de, tanıdığı bir yabancıdan esinlenilen mistik bir figür olan Voland'dır.