USD 33,98
EUR 37,67
ALTIN 2.728,39
BIST100 9.771

Sakarya’da sinemalar dolup taştı

Hafta içerisinde vizyona giren ve çeşitli konularda sinemaseverleri heyecanlandıran filmler büyük ilgi topladı. Yayın tarihinden 1 hafta bazen de bir ay öncesinden bilet alımına açılan filmler Sakarya’da ki sinemalarda büyük ilgiyle karşılandı.

Sakarya’da sinemalar dolup taştı
27 Temmuz 2024 | 13:05
Son Güncelleme:

Deadpool’un yeni filmi vizyonda

Bilim kurgu kategorisinde uzun süredir sinemaseverlerin heyecan ile beklediği deadpool ve wolverine filmi dün vizyona girdi. İlk gününden yüksek izleyici toplayan filme Sakarya’da da yüzlerce sinemasever akın etti.

Serinin en korkunç filmi

Geçtiğimiz haftalarda vizyona giren Son ayin ve Sessiz bir yer gibi yabancı korku filmlerinin yanı sıra yönetmenliğini Alper mestçi’nin yaptığı serinin en korkunç filmi diye nitelendirilen siccin 7 ‘ye de rağbet sürüyor.

Minik sinemaseverler mutlu

Minik sinemaseverlerinde yüzünü güldüren animasyon filmleri Sakarya’ nın en gözde sinemalarında vizyonda yerini aldı. Hafta sonlarının vazgeçilmez etkinliklerinden biri olan ve yediden yetmişe herkese hitap eden vizyon filmlerinin arasında Çılgın Hırsız 4 ve Ters Yüz 2 animasyon filmleri ile miniklerin vazgeçilmezi oldu.