USD 34,27
EUR 37,51
ALTIN 2.915,94
BIST100 8.876

Sakarya Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı!

Sakarya Üniversitesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin merakla beklediği Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri'ne ev sahipliği yapıyor. 8 Ekim'de başlayan ve 10 Ekim'e kadar devam edecek olan etkinlikte, 200’ü aşkın öğrenci topluluğu, kampüs içerisinde kurulan stantlarda öğrencilere kendilerini tanıtıyor.

08 Ekim 2024 | 16:10
Son Güncelleme:
Sakarya Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı! - Sayfa 1

Spor, sanat, kültür, bilim ve daha birçok alanda faaliyet gösteren öğrenci toplulukları, stantlarında düzenledikleri etkinlikler, sunumlar ve atölye çalışmalarıyla öğrencileri bir araya getirerek üniversite hayatına dair keyifli ve verimli bir başlangıç yapmalarına olanak sağlıyor.

Sakarya Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı! - Sayfa 2

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Tanıtım Günleri'nde Neler Var?

Farklı Alanlarda Topluluklar: Spor, sanat, müzik, edebiyat, bilim, sosyal sorumluluk gibi birçok alanda faaliyet gösteren topluluklar, öğrencilere geniş bir yelpazede seçenek sunuyor.

Sakarya Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı! - Sayfa 3

Etkinlik ve Atölye Çalışmaları: Topluluklar, stantlarında düzenledikleri etkinlik ve atölye çalışmalarıyla öğrencileri aktif olarak dahil ediyor.
               Bilgilendirme Sunumları: Topluluk üyeleri, dönem boyunca gerçekleştirecekleri etkinlikler, projeler ve faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendiriyor.

Sakarya Üniversitesinde Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri Başladı! - Sayfa 4

Yeni Üye Kayıtları: Öğrenciler, ilgi duydukları topluluklara katılarak üniversite hayatını aktifleştiriyor. Öğrencilerin Yeni Bir Dünyaya Kapısı Açılıyor