USD 34,27
EUR 37,62
ALTIN 2.884,78
BIST100 9.045

Sakarya Büyükşehir Tehlikeli Güzergahlarda Çelik Bariyerlerle Güvenliği Artırıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında kritik güzergahlarda güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla toplam 4 bin metre çelik bariyer montajı gerçekleştirdi. Bu çalışma ile 22 bin metreye ulaşan bariyer uygulaması sayesinde olası kazaların önüne geçilerek insan hayatı korunması hedefleniyor.

08 Ekim 2024 | 14:08
Son Güncelleme:
Sakarya Büyükşehir Tehlikeli Güzergahlarda Çelik Bariyerlerle Güvenliği Artırıyor - Sayfa 1

Yol Güvenliği İçin Çelik Bariyer Montajı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (YOLBAK), 2024 yılı boyunca şehir genelinde güvenliği artırmak amacıyla riskli güzergahlarda çelik bariyer montajı yaparak, araçların yoldan çıkmasını engellemeye yönelik önemli bir adım attı. 

Sakarya Büyükşehir Tehlikeli Güzergahlarda Çelik Bariyerlerle Güvenliği Artırıyor - Sayfa 2

Şehir merkezi ve kırsal bölgelerdeki tehlikeli noktalara yapılan çelik bariyer montajı, sürücülerin can ve mal güvenliğini sağlıyor.

Sakarya Büyükşehir Tehlikeli Güzergahlarda Çelik Bariyerlerle Güvenliği Artırıyor - Sayfa 3

Hedeflenen Bariyer Uygulaması Tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi, bu yıl içinde gerçekleştirdiği çalışmalarla 4 bin metre çelik bariyer montajı yaparak şehirdeki bariyer uzunluğunu toplam 22 bin metreye çıkardı. 

Sakarya Büyükşehir Tehlikeli Güzergahlarda Çelik Bariyerlerle Güvenliği Artırıyor - Sayfa 4

Belediyeden yapılan açıklamada, “Amacımız vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak ve trafikte yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmektir” ifadelerine yer verildi.