USD 34,17
EUR 38,20
ALTIN 2.924,30
BIST100 9.777

Safiye Soyman Oğlunu Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurladı

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, 52 yaşındaki oğlu Harun Akaröz'ü kaybetmenin acısını yaşıyor. 25 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden Harun Akaröz, dün gece Burdur'da hayatını kaybetti. Solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan Akaröz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

28 Temmuz 2024 | 19:12
Son Güncelleme:
Safiye Soyman Oğlunu Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurladı - Sayfa 1

Harun Akaröz'ün cenazesi, Muğla'nın Bodrum ilçesi Gündoğan Mahallesi'nde bulunan Gündoğan Merkez Camii'ne getirildi. Safiye Soyman, oğlunun tabutu başından bir an olsun ayrılmadı. 

Safiye Soyman Oğlunu Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurladı - Sayfa 2

Cenazeye, Safiye Soyman ve hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün yanı sıra birçok tanınmış isim katıldı. Sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sunucu ve oyuncu Seray Sever, sunucu Ebru Akel gibi sanat ve spor dünyasından birçok kişi de törene katılarak Soyman ailesine destek verdi.

Safiye Soyman Oğlunu Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurladı - Sayfa 3

Cenaze töreninde gözyaşları içinde taziyeleri kabul eden Safiye Soyman, oğlunu kaybetmenin derin acısını yaşadı. Faik Öztürk, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Harun 7 yıldır çok mücadele etti, ömrü yatakta geçti. Safiye muhteşem baktı, ona çok iyi baktı. Allah yattığı yeri cennet etsin” dedi. Ayrıca, Safiye Soyman’ın oğlu Harun’un yastığına sarılarak uyuduğunu belirterek, acılarının büyük olduğunu dile getirdi.

Safiye Soyman Oğlunu Gözyaşları İçinde Son Yolculuğuna Uğurladı - Sayfa 4

Safiye Soyman, “Allah kimseye evlat acısı vermesin. Oğlum gitti, üstüne bir sinek konmasını istemezdim. Çok iyi bakardım, beni bekliyormuş. Çocuğum beni bekledi ve ben geldikten bir hafta sonra vefat etti. Morgda ellerimle yıkadım, gülerek gitti benim çocuğum” dedi.