USD 34,16
EUR 38,17
ALTIN 2.920,22
BIST100 9.777

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananlara İsyan Etti

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Yeşilçam’ın usta oyuncusu Aydemir Akbaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Akbaş'ın cenaze törenine katılan Şafak Sezer, fotoğraf ve video çektirmek isteyenlerin oluşturduğu izdihama isyan etti.

19 Ağustos 2024 | 13:19
Son Güncelleme:
Şafak Sezer, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananlara İsyan Etti - Sayfa 1

Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularından Aydemir Akbaş, bir süredir yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Akbaş’ın vefatının ardından, Galatasaray Lisesi’nde bir anma töreni düzenlendi.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananlara İsyan Etti - Sayfa 2

Törenin ardından ünlü sanatçının cenazesi, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camisi’nde kılınan öğle namazıyla Feriköy Mezarlığı’na defnedildi. Usta oyuncunun cenazesine İstanbul Valisi Davut Gül, sanatçılar İbrahim Tatlıses, Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Bülent Bilgiç, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Sinema Genel Müdürü Birol Güven ve sanatçı Candan Erçetin gibi birçok ünlü isim katıldı.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananlara İsyan Etti - Sayfa 3

Ancak cenaze töreninde yaşanan bazı olaylar büyük tepki topladı. Ünlü isimlerle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar, tören sırasında izdihama neden oldu. Cenaze namazını kıldırmakta zorlanan imam, saygısızca hareket eden kalabalığı uyarmak zorunda kaldı.

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananlara İsyan Etti - Sayfa 4

Şafak Sezer, yaşanan bu duruma sert tepki gösterdi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Sezer, “Hayatımda böyle bir şey ne gördüm ne yaşadım. Akıl hastanesinden kaçanlar cenazeye gelmiş gibiydi. Para isteyen mi dersin, iş isteyen mi! İnanılmaz bir rezillik. Dua edemedik, namazı kılamadık. Cami hocası uyardı ama fayda etmedi. İbrahim abi 45 yıllık dostuyla vedalaşmak için geldi, zor durumda kaldı. Tabutun etrafında garip kıyafetli TikTokçu çocuklar canlı yayın yapıyordu. Akıl alır gibi değil, insan biraz saygı duyar” ifadelerini kullandı.