Sabah Ezanı Erken Okundu! Sahur Yapanlar Şaşkına Döndü
Sakarya’nın Karasu ilçesinde sabah ezanı yaklaşık 1 saat erken okununca, sahur için sofrada olan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Sakarya’da Ramazan ayının 4. gününde ilginç bir olay yaşandı. Karasu ilçesinde sabah ezanı normal saatinden yaklaşık 1 saat önce okununca, sahur için hazırlık yapan vatandaşlar şaşkına döndü.

Bazı vatandaşlar sahuru erken bitirme paniği yaşarken, bazıları ise saatlerine bakarak yemeğe devam etti.

Ezanın erken okunduğu fark edilince minareden gelen ses aniden kesildi. O anlar bir vatandaş tarafından “Yanlış okunuyor, daha 1 saat var” sözleriyle kayda alındı.

"Sahur yapıyorduk acaba geç mi kaldık diye tereddüt ettik"
Canan Apaydın isimli kadın, "Bu sabah 04.55 civarında sahur sofrasındayken ezan okundu. Biz ailecek sahur yapıyorduk o esnada birbirimize baktık acaba geç mi kaldık diyerekten. Aslında erken kalkmıştık ama ezanın okunması bizi tereddütte bıraktı. Sonrasında saatimize baktık ve imsakin daha ileriki saatte olduğunu bildiğimiz için yemeğe devam ettik" derken Yusuf Özbay ise, "Ezan erken okundu neredeyse sahur yapamadan yatacaktık" ifadelerine yer verdi.