USD 34,24
EUR 37,19
ALTIN 3.011,49
BIST100 8.737
Rojin Kabaiş Olayında Son Dakika! Baba Nizamettin Kabaiş Açıkladı: "Hesabında 60, 70, 80 Bin Lira..." - Sayfa 2

"Rojin İntihar Etmedi, Acılarımızı Katlamayın"

Rojin Kabaiş'in ölümüyle ilgili olarak devam eden soruşturma sürerken, baba Nizamettin Kabaiş, kızının intihar etmediğine inandığını belirtti. Kızının moralinin iyi olduğunu ve hiçbir şekilde intihar etme eğilimi göstermediğini ifade eden baba Kabaiş, "Yetkililerden rica ediyorum, bu vahşeti yapan kişileri bulsunlar. 

Rojin Kabaiş Olayında Son Dakika! Baba Nizamettin Kabaiş Açıkladı: "Hesabında 60, 70, 80 Bin Lira..." - Sayfa 3

Kızımın intihar edecek herhangi bir durumu yoktu. Bana bir delil çıkartsınlar. İntihar edecek bir insan kekini cebine koyar mı, suyu yanına alır mı? Rojin intihar etmedi, bu durumu kesinlikle kabul etmiyorum," dedi.

Rojin Kabaiş Olayında Son Dakika! Baba Nizamettin Kabaiş Açıkladı: "Hesabında 60, 70, 80 Bin Lira..." - Sayfa 4

Kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemlerinin yetersiz olduğunu vurgulayan Nizamettin Kabaiş, "O kör nokta tehlikelidir, oraya gitmiş. İçkiciler, madde bağımlıları ona zarar vermiş olabilir. Çünkü orada tel örgü yok, boş bir yer ve kamera da yok. Göl derin değil, kenarda gezmeye gitmiş olabilir. Rojin intihar etmedi, bunu bu şekilde düşünmesinler," ifadelerini kullandı.

Rojin Kabaiş Olayında Son Dakika! Baba Nizamettin Kabaiş Açıkladı: "Hesabında 60, 70, 80 Bin Lira..." - Sayfa 5

"Şifresi Neden 10 Basamaklıydı?"

Rojin'in cep telefonunun şifresinin uzun olmasının intihar belirtileriyle ilişkilendirildiğini belirten baba Kabaiş, bu iddiaların kendilerini rahatsız ettiğini söyledi.