USD 34,25
EUR 37,20
ALTIN 2.988,27
BIST100 8.938

Rojin Kabaiş Neden Öldü? Acılı Babadan Dikkat Çeken İddia! İşte Ön Otopsi Raporu

Türkiye, 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'in cansız bedeninin bulunmasıyla sarsıldı. Ön otopsi raporuna ulaşan SABAH, kesin ölüm sebebinin henüz belirlenmediğini bildirirken, acılı baba Nizamettin Kabaiş, kızının cinayete kurban gittiğini iddia etti.

16 Ekim 2024 | 11:16
Son Güncelleme:
Rojin Kabaiş Neden Öldü? Acılı Babadan Dikkat Çeken İddia! İşte Ön Otopsi Raporu - Sayfa 1

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de kaldığı yurtta akşam yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı ve arkadaşlarına "Çakıl taşı toplayacağım" diyerek ayrıldı. 

Rojin Kabaiş Neden Öldü? Acılı Babadan Dikkat Çeken İddia! İşte Ön Otopsi Raporu - Sayfa 2

O günden itibaren kendisinden haber alınamadı. Arama çalışmaları, Rojin'in kaybolduğu yerden yaklaşık 20 kilometre uzakta, Tuşba ilçesindeki Mollakasım Mahallesi sahilinde sona erdi.

Rojin Kabaiş Neden Öldü? Acılı Babadan Dikkat Çeken İddia! İşte Ön Otopsi Raporu - Sayfa 3

Cansız Bedeni Bulundu

Rojin'in cansız bedeni, bahçe sulamaya gelen bir vatandaş tarafından bulundu. İhbar üzerine bölgeye jandarma, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. 

Rojin Kabaiş Neden Öldü? Acılı Babadan Dikkat Çeken İddia! İşte Ön Otopsi Raporu - Sayfa 4

Rojin'in cenazesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na getirildi ve burada yaklaşık 7 saat süren otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek memleketi Diyarbakır'a gönderildi.